2018-08-11 04:00:00
Ferrari ako živé
Ferrari ako živé
Zdroj: Shell

Ferrari za pár eur vďaka Shell sú skoro ako reálne autá

Malé modely legendárnych áut Ferrari dostali šancu na svoj veľký život.

Spoločnosť Shell oslovila študentov fotografie z Vysokej školy výtvarných umení, ktorí sa pohrali s modelmi áut Ferrari a pripravili umelecké fotografie.

Vďaka špeciálnemu spôsobu záberov vzbudzujú miniatúrne modely dojem skutočných áut. Možno sa pýtate pri pohľade na fotografie – sú to modely, alebo reálne autá?

Zdroj: Shell

Štyria študenti katedry fotografie a nových médií na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave pripravili sériu umeleckých fotografií siedmich legendárnych modelov Ferrari, ktoré môže aktuálne každý získať za tankovanie palív Shell.

Mladí fotografi vdýchli život malým modelom prostredníctvom fotografií, ktoré vyzerajú ako z reálneho sveta. Pri ich realizácii experimentovali s hĺbkou ostrosti záberu, svetlom či rôznymi inými kompozíciami. Keďže každý model nesie so sebou vlastný príbeh, pri fotení museli študenti myslieť aj na správne pozadie a umiestnenie auta do vhodného prostredia.

Zdroj: Shell

Výsledkom sú veľmi pôsobivé a zaujímavé zábery, pri ktorých je niekedy skoro nemožné rozoznať, či ide o modely alebo reálne autá.

Spolupráca spoločností Shell a Ferrari vychádza z dlhoročného technologického partnerstva. Modely Ferrari sú na čerpacích staniciach Shell dostupné do 2. septembra 2018. Môžete ich získať aj vy za 1,49 eur a štyri nálepky, ktoré dostanete za tankovanie palív Shell.

Zdroj: Shell

Každý, kto model získa sa môže pokúsiť napodobniť študentov a spraviť podobné fotky. Stačí nasledovať niekoľko jednoduchých zásad pri fotení.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: Shell

Komentáre k článku


Stream naživo