2014-03-01 11:30:00
Diaľnice v Nemecku budú
Ako vyzerá aktuálna dopravná situácia na našich cestách? Dozviete sa prostredníctvom Zelenej vlny na našich stránkach.
Zdroj: Toll Collect

Aktuálne dopravné informácie

Pozrite sa ako to vyzerá na cestách. Aktuálne dopravné informácie vám prinášame v spolupráci so Zelenou vlnou RTVS.

Najaktuálnejšie dopravné info nájdete priamo pod článkom.

Na našich stránkach každý deň zverejňujeme najnovšie dôležité a aktuálne správy z dopravy, rôzne dopravné obmedzenia, nehody, informácie o aktuálnom umiestnení radarov, obchádzky, dopravné výluky a iné správy z dopravy aktualizované hneď, ako ich spracuje redakcia Zelenej vlny. Aj vy môžete skvalitniť obsah tohto dopravného spravodajstva, ktorý sa potom spätne objaví aj na našich stránkach. Stačí, ak zavoláte aktuálnu informáciu na bezplatné telefónne číslo 0800 900 800

Aktuálne dopravné správy sa v prípade dôležitých informácií dostanú nielen na titulke na našej stránke, ale tiež na stránke topky.sk so zvýrazneným nadpisom, aby bolo na prvý pohľad jasné, čo sa udialo: NEHODA, OBMEDZENIE, KOLÓNA, CESTÁRI a podobne.

Bude tak označená napríklad dopravná nehoda, ktorá zablokuje premávku na danej trase, vylúčenie dopravy, opravy ciest, alebo iné obmedzenia, ktoré sa dostanú aktuálne na najviditeľnejšie miesta, aby mohli čo najskôr doputovať k vám. Nebudeme avizovať každú drobnú zmenu, každý radar, ale tie hlavné a dôležité správy, ktoré významne ovplyvňujú dianie na našich cestách, budú mať namierené čo najrýchlejšie k vám pre bezpečné a rýchle cestovanie.

Keďže je naša stránka dostupná aj v mobilnej verzii pre smartfóny, môžete ju mať „naladenú“ non stop a máte tak istotu, že o nič z aktuálnych dopravných informácií hlavne na našich cestách neprídete.

Neskôr pribudnú ešte ďalšie informácie, zatiaľ spúšťame testovaciu prevádzku. Svoje pripomienky a konštruktívne nápady na zlepšenie nám napíšte do diskusie.

Tweety od @zelenavlna

 
redakcia, Zelená vlna RTVS
ZDROJ: Zelená vlna RTVS

Komentáre k článku


Stream naživo