2014-03-02 07:28:31
Feff Gordon odviezol aj
Feff Gordon odviezol aj novinára, čo ho kritizoval...

Pomsta je sladká - pretekár prezlečený za taxikára vydesil novinára k smrti

Ako vytrestať kritika? Stačí fingovaná naháňačka s policajtmi a je to!

Možno sa pamätáte na video, v ktorom Jeff Gordon ako pretekárska legenda seriálu NASCAR prišiel na skúšobnú jazdu k predajcovi Chevroletu. Prezlečený za zákazníka si sadol do nového Chevy Camaro so zástupcom dealerstva na sedadle spolujazdca.

Nebola to skúšobná jazda v pravom zmysle slova, lebo prevažnú časť  jazdy išlo auto driftom a vôbec nešlo o kúpu auta. Pamätná je hrôza v očiach predajcu, ktorý nevedel koľká bije a začal sa obávať o svoj život.

Išlo pritom o voped neohlásenú vec. Bola to virálna reklama na Pepsi, pretože v plechovke, ktorú Jeff Gordon držal v ruke a počas jazdy ju umiestnil do držiaka, bola kamera, ktorá snímala nič netušiaceho chudáka predajcu.

Objavili sa špekulácie, či to celé bolo zinscenované, vopred pripravené predstavenie, alebo išlo o reálnu „nachytávku“. Aj motoristický novinár Travis Okulski zo známeho magazínu Jalopnik kritizoval reklamu Pepsi a tvrdil, že je to celé podvod.

Preto sa Jeff rozhodol, že si Travis zaslúži dostať za tieto vyjadrenia malú lekciu. Tvorcovia kampane na neho pripravili pascu, aby mu ukázali, že reklamná scénka nebola nahraná. Jeff Gordon sa prezliekol za muža, ktorý je taxikár a už roky je na úteku pred zákonom.

Okulskiho nalákali na zvezenie so Chevroletem Corvette Z06, namiesto toho mu maskovaný Gordon poriadne nahnal strach, ekď vo fingovanej naháňačke unikal polícii.

P.S. Aby ste mali z vyvrcholenia zážitok aj tí, ktorí si s angličtinou veľmi netykáte, použili sme video, ktoré otitulkoval do češtiny server idnes.cz

A aby ste vedeli, ako to bolo naozaj v prvom videu, spolu s nahliadnutím do zákulisia príprav sa môžete pozrieť tu - príjemnú zábavu...

 

Jozef Vydra
ZDROJ: jalopnik.com, carscoop.com

Komentáre k článku


Stream naživo