2012-12-04 12:35:00
DOPLNENÉ: Škoda Octavia III
Síce zaujímavý, ale už spoznaný detail zadných dverí pri C stĺpiku
Zdroj: SKoda

DOPLNENÉ: Škoda Octavia III - ďalší krok pri odhaľovaní

Postupne pribúdajú na sociálnej sieti mladoboleslavskej automobilky ďalšie obrázky, ktorými sa snaží Škoda držať nás v napätí.

Pripomína to postupné odhaľovanie Škody Favorit pred vyše dvadsiatimi rokmi. Ale dnes je svet ďalej. Napriek tomu sa Škoda hry na odkrývanie formou puzzle nevzdala. Čo ste už mohli vidieť? Oficiálne toho nebolo veľa. Najprv zadné svetlo s okolím a kus zadného blatníka, respektíve prelis zadnej kapoty. Dnes pridáme ďalšiu časť skladačky.

Prekvapenie sa nekoná, na rade je ďalší kus „plechariny“ v podobe obrázka časti zadných dverí s kusom C stĺpika. Nič viac a nič menej. Áno, už to niekomu môže liezť pekne na nervy – a veru mnohým. Netrpezlivosť rastie a nič na veci nemení ani fakt, že aspoň jednu fotku, poriadnu a niečo ukazujúcu mohla automobilka poslať medzi ľud pospolitý, aby tak ukojila jeho hlad po oficiálnom zobrazení toho, čo sme už mohli vidieť na predchádzajúcich špionážnych záberoch.

DOPLNENÉ 13:10 -  automobilka napína zvedavosť motoristov ako traky – do sveta pustila opäť kúsok Octavie v podobe fotky vonkajšieho spätného zrkadla s integrovaným smerovým svetlom. Nič viac a nič menej k tomu, ani žiadny text.

Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo