2012-12-06 11:30:00
Škoda Octavia III pokračuje
Stále o tom istom - postupné "odhaľovanie" Octavie pokračuje
Zdroj: SKoda

Škoda Octavia III pokračuje v odhaľovaní

Značka s okrídleným šípom sa nenechala odradiť a ide po svojom ďalej - odhaľuje celkom podrobne to, čo sa už dalo vidieť... tentoraz to "schytali" svetlá.

Zrekapitulujme si to: už sme vám ukázali zadné svetlá a kus zadného blatníka, respektíve prelis zadnej kapoty, potomto bola časť zadných dverí s kusom C stĺpika a nakoniec pribudol veľký detail spätného zrkadla s integrovaným smerovým svetlom. Tentoraz máme pre vás viac: pribudla predná maska v detaile a dostupné typy reflektorov a zadného osvetlenia.

Ďalšie odhaľovanie zovňajšku  (zaujímal by nás však predovšetkým interiér) pokračuje zasa jednou fotografiou, ktorú dodala priamo mladoboleslavská značka na svoj profil na sociálnej sieti. Hádajte, ktorá to môže byť... Podobnosť naozaj nie je čisto náhodná z už známeho pohľadu na čelnú masku Rapida. Dokonca je takmer identická. Tých podobností je ale podstatne viac – ale je to daň nového dizajnového rukopisu značky, ktorému sa podriadia aj nasledujúce modely. No a máme pre vás ešte ďalšie fotky, ktoré však oficiálnym „posvätením“ automobilkou neprešli – ale získali sme ich.  Majú podstatne vyššiu výpovednú aj informačnú hodnotu.

Zdroj: SKoda

 

Sú to zábery predných a zadných svetiel, ktoré sa budú montovať do Octavie podľa výbavy. Jej „kukuč“, teda „pohľad“ bude odlišný podľa toho, čím bude svietiť. Úplne na začiatku ponuky sú klasické halogénové svetlá, pre vyššiu výbavu to bude bi-xenónové riešenie a top výbavy budú mať navyše denné svietenie s LED pásmi.

Aj na zadnej časti sa budú svetlá s typickým tvarom písmena C dodávať v dvoch vyhotoveniach. Základom budú žiarovky a reflexné plôšky, prípatkové budú LED svetlá. Čo nás čaká ďalší deň? Opäť detail kusa plechu, alebo už konečne niečo doteraz nevidené? Budúci týždeň by to mal definitívne rozlúsknuť a oficiálna statická prezentácia sa blíži. Dovtedy môžeme čakať ešte pár podobných chuťoviek...

Zdroj: SKoda

Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo