2023-02-13 22:05:00
Predčasná elektrifikácia s RAM
Predčasná elektrifikácia s RAM 1500 REV nehrozí
Zdroj: RAM

VIDEO RAM 1500 REV - To bola premiéra! Predčasná eja... elektrifikácia s ním nehrozí

Nejeden z nás sa obáva predčasnej ejakulácie. Nejeden z nás sa obáva predčasnej elektrifikácie...

A RAM tieto dva termíny spojil do jednej vtipnej reklamy, v ktorej zároveň predčasne odhalil svoj nepredčasne elektrifikovaný model RAM 1500 REV. Má to byť skutočný liek na predčasnú elektrifikáciu, o predčasnej ejakulácii tu pritom nikto nič nehovorí... Iba ja to píšem, aby to doplo aj tým, ktorí takýto metafór nepostrehli. 

RAM 1500 REV už bol tízovaný počas nedávneho veľtrhu CES v LAS VEGAS, no stále len ako koncept. RAM ale s premiérou dlho neotáľal a svoje auto predčasne odhalil počas nedávnej americkej športovej udalosti č. 1 - finále NFL v americkom futbale zvanom SuperBowl. Ten je už dobre známy aj Európanom práve vďaka nápaditým a extrémne drahým reklamám počas prestávky. A v neposlednom rade aj vďaka vystúpeniu svetových speváckych hviezd... Ale vraj sa tam aj športuje... 

RAM 1500 REV je celkom zreteľne odvodený od súčasnej generácie spaľovacieho modelu RAM 1500. Podobný recept zvolil aj Ford pri modeli F150 Lightning a vyzerá, že takýto recept funguje. Nepochybne auto muselo prejsť veľkými zmenami, ale keďže ide o veľký pickup, masívne batérie si v ňom miesto našli. 

Presností zatiaľ veľa nie je, otázkou stále zostáva, či model bude stáť na platforme STLA pre rámové vozidlá koncernu Stellantis - čo by znamenalo, že so spaľovacím RAM 1500 má spoločné prvky len navonok a vnútri má celkom iné vnútornosti, alebo je to auto, ktoré nové elektrifikačné prvky preberá len čiastočne (umiestnenie batérie, či elektromotory). Jedno či druhé, viac sa dozvieme neskôr. Auto pôjde do výroby až o rok a budúci rok by sa mali prvé kusy dostať k zákazníkom. Tí zatiaľ môžu zložiť 100 dolárový rezervačný depozit, ktorý im okrem miesta v poradovníku zabezpečí aj účasť na budúcich podujatiach organizovaných značkou RAM. 

Prikladám spomínanú reklamu o "Premature Electrification". K videu sú aj titulky, takže jediné čo treba, je čítať medzi riadkami a vtip určite postrehnete. 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: RAM, Youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo