2016-10-15 14:18:16

VIDEO: Vodič BMW sa na semaforoch choval ako pirát. Blesková karma?

Vodič BMW radu 3 pocítil, čo to znamená známe karma je zdarma.

Stereotyp o vodičoch automobilov BMW je zdá sa, stále platný. Minimálne za oceánom v štáte New York, kde sa pred niekoľkými dňami odohral tento incident. Chovanie vodiča nielenže spĺňalo kritéria pre typického majiteľa „Bavoráka“ ešte aj sám vodič vyzeral ako archetyp vodiča BMW.

Ak si totiž predstavíte cestného piráta v tomto nemeckom aute, pravdepodobne budete veľmi blízko k výzoru tohto mladíka, možno ešte prekoná vaše očakávania.

Incident, ktorý sa skončil bez zranení, či veľkých škôd na majetku zachytili palubné kamery auta idúceho pred BMW. Vodič BMW sa spočiatku pokojne blížil ku križovatke riadenej svetelnou signalizáciou.

Keď si ale uvedomil, že doterajším tempom ho červená neminie, pokúsil sa zrýchliť (tak ako vodič pred ním) a prejsť ešte na oranžovú. Automobil s palubnými kamerami obehol sprava, mysliac si, že sa cesta pred križovatkou „náhle“ rozšírila o ďalší pruh – špeciálny BMW pruh. Lenže prekvapivo to tak nebolo a výsledok jeho pokusu nájdete na videu. Presne vodiči ako tento udržiavajú hlúpe stereotypy pri živote aj v súčasnosti. 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo