2016-10-05 12:55:00
James Corden šou
James Corden šou

VIDEO: Clarkson, May a Hammond na okruhu. Pozrite si 8 minút perfektnej zábavy!

Clarkson, May a Hammond ukázali prečo ich milujeme a prečo Top Gear bez nich nestojí za veľa (zatiaľ).

Trio, ktoré sa preslávilo vďaka originálnemu prístupu k motoristickej šou Top Gear sa pripravuje na premiéru svojej novej relácie pod značkou Amazon Prime. The Grand Tour odštartuje 18. novembra a my Podkapotou nemôžeme zakryť, že sa na novú šou tešíme, i keď ešte nevieme ako si ju pozrieme...

The Grand Tour púta pozornosť aj sama o sebe, no Amazon sa rozhodol hladinu zvedavosti a nadšenia rozvíriť ešte viac a vytlačil tri moderátorov do americkej zábavnej šou s názvom Late Late Show, ktorú každý pracovný deň uvádza neuveriteľný James Corden na CBS.

Video zo šou sa dostalo na internet a treba povedať, že stojí za pozretie. Ak viete aspoň trošku po anglicky a Top Gear s týmito troma bláznami ste sledovali, toto si určite pozrite.

Corden si pre trio vymyslel zaujímavú súťaž. Zobral ich na okruh Willow Springs Raceway v USA a pribalil si pretekársku verziu Chevrolet Corvette Z06, ktorá má Podkapotou svalnatú V8-čku s výkonom 600 koní.

Trio malo dokázať, kto z nich je rýchlejší v Corvette, avšak malo to háčik. Počas rýchleho kola museli odpovedať na kvízové otázky, ktoré im pokladal Corden na sedadle spolujazdca. Ak odpovedali nesprávne, Corden im z výsledného času odrátal sekundu.

Že je to poriadna zábava sme už spomenuli, niektorí diskutéri pod videom sa vyjadrili, že toto video stálo za viac ako celá séria Top Gearu bez týchto moderátorov. Či to tak je, určite sami.

Že ale Grand Tour má stáť za to, dokazuje tiež informácia o úvodnej scéne magazínu, ktorá mala stáť cez 3,2 milióna dolárov. Dôvod? V úvodnej scéne totiž po púšti ide vedľa seba 150 automobilov a asi nie len tak hocijakých... Ale teraz už sľúbené video:

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo