2015-04-08 03:50:00
Rus prežil vážnu nehodu
Rus prežil vážnu nehodu

VIDEO: Sú Rusi z ocele? Tento skončil medzi dvoma autami a prežil!

Keď sledujete videá z palubných kamier, začnete mať pocit, že niektorí ľudia dokážu prežiť hocičo.

Obzvlášť videá z Ruska naznačujú, že zázraky sa stále dejú a prežiť sa dajú aj situácie, ktoré na pohľad vyzerajú smrteľne. Niektorí dokonca nadobúdajú dojem, že schopnosť prežiť to, čo by iní nedokázali je celkom presne lokalizovaná na najväčšiu krajinu na svete – na Rusko. Toto video by malo byť dôkazom.

Ruský vodič Toyoty Land Cruiser(?) pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť riadeniu a nabúral do zadnej časti menšieho osobného auta potom, čo mu priestor uvoľnilo nákladné vozidlo. Na tom by nebolo nič neobvyklé, keby sa medzi autami neocitol aj chodec, respektíve vodič osobného automobilu. Náraz ho doslova „vmačkol“ do zadnej časti jeho vlastného auta. Muž namiesto toho, aby padol na zem mŕtvy, prípadne paralizovaný od poškodenia chrbtice a dolámaných kostí sa pozbieral a zostal stáť.

Nielen to. Dokonca ho viac než vlastný stav zaujímala baranica, ktorá mu pri náraze odletela. Celý zázrak a prípadné výkriky o nadľudskej sile však stoja na vode. Najmä ak si video pozrieme lepšie. Muž síce prežil, no nevieme, či neskôr nepodľahol vnútorným zraneniam. Jeho reakcia a skutočnosť, že sa udržal na nohách sú predovšetkým spojené so šokom a s ohromnou dávkou adrenalínu, ktorý v tom momente telo vyplavilo. Zo záberov tiež vidieť, že mohol mať zlomenú nohu a tiež prípadné ďalšie zranenia.

Takisto netreba zabúdať na to, že zadná časť osobného vozidla je tvorená predovšetkým ohybným plastovým nárazníkom, ktorý absorboval väčšinu sily, a tým čiastočne zabránil devastačným poraneniam dolnej časti tela. Horná časť tela, konkrétne hrudník a chrbtica však asi nemali toľké šťastie a popasovali sa s pevnejším plechom kufra, ktorý zostal riadne preliačený. Navyše osobný automobil nebol zabrzdený, čo tiež mohlo pomôcť a rýchlosť pri náraze nebola nijak zvlášť vysoká. I keď stále môžeme pochybovať o pevnosti plechov sedanu z videa, isté je, že mal chodec tuhý korienok a asi aj kus šťastia. Prečo sa však stal „chodcom“, vystúpil z auta v strede cesty a postavil sa ku kufru vozidla zostáva záhadou. Ak aj mal poruchu na vozidle, dozaista by mohol prejsť aspoň na kraj cesty, no nie?

Aké konkrétne zranenia muž mal, nevieme, podľa všetkého však predsa len prežil.

jh
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo