2014-11-15 04:00:00
Inside Rolls-Royce - výstava
Inside Rolls-Royce - výstava na londýnskej vlakovej stanici Victoria
Zdroj: BMW Group

Máte program na víkend? Okrem volieb, samozrejme. Ak nie, poďte do Londýna

Dotyk super-luxusu pozdravil v pondelok ráno cestujúcich na vlakovej stanici Victória v Londýne.

Vystavený Rolls-Royce Ghost Series II mal za úlohu povzbudiť chuť Londýnčanov na návštevu výstavy „Inside Rolls-Royce“, ktorú otvorili v Saatchi Gallery na námestí Duke of York neďaleko londýnskej King’s Road. Termín výstavy: štvrtok 13. novembra 2014 až nedeľa 16. novembra 2014.

Návštevníci Londýna, ktorí prechádzajú cez London’s Victoria Train Station mali vzácnu príležitosť zoznámiť sa s aktuálnym motorovým vozidlom RollsRoyce Gost Series II. Nechýbalo ani fotografovanie a nahrávanie obrázkov na sociálne siete pod hashtagom #InsideRollsRoyce.

Výstava sľubuje širšej verejnosti po prvý raz možnosť hlbšie preniknúť do sveta nekonečného úsilia o dokonalosť v remeselnej výrobe najlepšieho auta na svete.

Návštevníkom ponúka zábavu a pohlcujúce zmyslové putovanie do sveta dizajnu svetoznámej značky, ale tiež a hlavne remeselnej a technickej dokonalosti.

Ešte pred otvorením výstavy bola sprístupnená bezplatná aplikácia, ktorá je navrhnutá tak, aby sa zvýšil celkový zážitok návštevníkov prostredníctvom využitia najmodernejšej technológie. Aplikácia je k dispozícii v Apple App Store a Google Play.

Zdroj: BMW Group
Zdroj: BMW Group

Začínajúci mladí dizajnéri budú mať možnosť učiť sa zo skúseností teamu zákazkovej výroby Rolls-Royce v sérii interaktívnych seminárov a workshopov, ktoré budú v sobotu 15. novembra a v nedeľu 16. novembra od 11:00 do 12:30 a 15:00 do 16:30 hodiny. Nie je tu nutná žiadna rezervácia vopred. Takže ak už máte zabookovaný let do Londýna na tento predĺžený víkend, môžete ich navštíviť.

Zdroj: BMW Group
Zdroj: BMW Group

A aby ste aj vy, čo do Londýna (iba mimoriadne práve teraz...) necestujete, máme pre vás okrem obrázkov galérii aj video, ktoré napriek tomu, že existuje už trocha dlhšie, ukazuje ako to naozaj vyzerá pri výrobe modelov Rolls-Royce. Veľmi zaujímavé obrázky... Príjemné sledovanie.

Jozef Vydra
ZDROJ: BMW Group

Komentáre k článku


Stream naživo