2014-06-24 14:44:32

VIDEO: Tak toto je PÁN! Motorkár nabúral do auta, no zachoval si štýl!

Motorkár bez helmy a ochranných prvkov v rýchlosti nabúral do auta, urobil zo dve saltá, dopadol na nohy a odkráčal ako PÁN!

Tomu sa hovorí nabúrať a zachovať dekórum. Žiadna panika, kričanie od bolesti, dokonca si odpustil aj bolestivé grimasy. Doteraz iba Chuck Norris dokázal po zranení prinútiť svoju krv aby netiekla von z rany. Zdá sa, že podobnými schopnosťami je obdarený aj tento motorkár.

Na rušnej križovatke mali zelenú vozidlá v dvoch smeroch. Prejsť mohli aj autá odbáčajúce doľava ale museli dať prednosť protiidúcim vozidlám. Vodič čierneho sedanu sa rozhodol, že nastal čas odbočiť, no buď si nevšimol motorkára, alebo sa ten dovalil príliš rýchlo.

V momente prišlo k hrozivo pôsobiacej nehode. Motorkár oprel svoj stroj z boku o prednú časť auta. Fyziku neoklamal a okamžite vyletel do vzduchu. Spravil salto, potom kotúľ, no dopadol na nohy a odkráčal preč!

Chvíľu sa po mieste zdanlivo bez duše ponevieral a potom zamieril mimo záber. Z jeho chovania je jasné, že bol v šoku a sotva si uvedomoval čo sa stalo. Kým zistil kde je, kde bol a či je zranený ubehlo niekoľko sekúnd. Na pomoc mu rýchlo prišli okoloidúci a neskôr sanitka.

Napriek vážnosti nehody má chlapík z pekla šťastie, že aj bez helmy a bez ochranných prvkov neprišiel k vážnejšiemu úrazu.

Policajti sa nemuseli ani veľmi snažiť, aby zistili, že za nehodu mohol vodič automobilu odbočjúceho vľavo. Ten mal navyše zadržaný vodičský preukaz a je jasné prečo. 22 ročný motorkár Michael Smith z Floridy však tiež nemal vodičák na motorky. Obaja dostali mastné pokuty a Smith je navyše bez motorky. Pri nehode totiž utrpela totálnu škodu.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, washingtonpost

Komentáre k článku


Stream naživo