2014-06-19 13:47:28
MHD v Českých Budějoviciach
MHD v Českých Budějoviciach

Pozrite si najlepšiu reklamu na MHD z Česka! Budete mať chuť cvaknúť si lístok!

Takto dobrú reklamu na MHD ste ešte určite nevideli! MHD v Českých Budějoviciach oslavuje 105 rokov ozaj štýlovo.

Keby sa aj tie naše MHD-čky prezentovali takýmito reklamami, iste by boli vnímané v lepšom svetle. Je to 105 rokov od spustenia mestskej hromadnej dopravy v Českých Budějoviciach. Prvý hromadný dopravný prostriedok vyšiel v tomto meste na cesty v roku 1909.

Vedenie dopravného podniku sa rozhodlo toto krásne výročie osláviť aj originálnym a nevšedným propagačným videom. Za videoklipom stojí Jiří Nevečeřal. O réžiu sa staral Martin Přívratský, za skvelý obraz možno poďakovať Danovi Vojtěchovi. O odborný dohľad sa staral Slavoj Dolejš z DPmČD.

A čo sa vlastne vo videu deje?

Všeličo :). Cieľom videa je ozrejmiť širokej verejnosti zábavnou a pútavou formou tie najzaujímavejšie fakty o MHD v Českých Budějoviciach. Dozviete sa viacero obdivuhodných faktov, spoznáte ľudí, ktorí sa starajú o stroje, ktorí už roky odvádzajú profesionálnu prácu bez chýb. Video vám ukáže tých zamestnancov dopravného podniku, o ktorých nenájdete zmienku v bulvárnych časopisoch, ktorí sa neobjavia v televíznych programoch, no dennodenne odvádzajú poctivú robotu a starajú sa o to, aby sa obyvatelia mesta dostali na miesto určenia v čas a čo najkomfortnejšie.

Uvidíte obdivuhodné stroje slúžiace obyvateľom. Tvorcovia okrem kvalitného obrazu a zaujímavej myšlienky ponúkajú aj niekoľko nevšedných a kreatívnych nápadov, ktoré vám dozaista vyčaria úsmev na tvári. Nakoniec, videli ste autobus MHD na zastávke v boxoch v štýle F1?

Myslím, že netreba nič dodávať, treba si to pozrieť.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo