2014-01-18 16:20:25
Kravičky v sedane
Kravičky v sedane
Zdroj: nst.com

Koľko kráv sa zmestí do sedanu? A myslíme skutočné kravy!

Zvláštna otázka? Azda preto, lebo toto je veľmi zvláštna lúpež. Kradnúť kravy sedanom, na to treba zvláštnu duševnú výbavu...

Kradnutie dobytka nie je až tak neobvyklé. Ani v Malajzii. Neobvyklé je, akým spôsobom sa dvaja muži pokúsili ukradnúť kravy z farmy v Sungai Lembu.

Zobrali starý Proton Wira, odstránili zadné sedadlá a vybrali sa na „skusy.“ Podarilo sa im odcudziť štyri kravy, ktoré následne natlačili do kufra a na zadné sedadlá auta.

Aby sa z miesta činu dostali čo najrýchlejšie, použili diaľnicu. Majiteľ farmy ohlásil stratu kravičiek chvíľu po tom, čo sa zlodeji dali na útek. Zburcoval známych, ktorí lupičov s kravami zbadali v meste a vybrali sa za nimi. Lupiči opustili pohodlné cesty a vybrali sa do horšieho terénu s úmyslom zbaviť sa prenasledovateľov.

Váha zvierat v kombinácii so zlým terénom už bola nad možnosti Protonu, ktorý lupičov zradil po niekoľko sto metroch. Zlodejom neostalo nič iné než ujsť. Kravy nechali v aute. Celkovo prešli s kravami  zhruba 15 kilometrov.

Polícii sa lupičov zatiaľ nepodarilo vypátrať. Šťastný majiteľ si následne kravičky odviezol domov. Predpokladáme, že mal niečo väčšie než sedan... možno kombi...

Narátali sme síce iba tri kravy, no je možné, že jednu už medzičasom vypustili záchrancovia.

Zdroj: nst.com
Zdroj: nst.com

jh
ZDROJ: nst.com

Komentáre k článku


Stream naživo