2013-10-05 11:04:00
Drive Thru skeleton
Pochudnutý vodič si kalórie z Drive Thru naozaj zaslúži...

VIDEO: Čo sa stane keď auto šoféruje iba kostra?

Američania Halloween milujú. Či starí, či mladí, aspoň raz za rok niekoho vystrašiť baví všetkých. Dnes sa straší v rýchlom občerstvení.

Viete ako to funguje. Prídete k stojanu s mikrofónom a reproduktorom. Objednáte si na čo máte práve chuť, posuniete sa k okienku, kde zaplatíte a dostanete svoju baštu. Niektoré Drive Thru (Drive through – prejdi cez) majú okrem mikrofónu a reproduktora aj kameru. No väčšina takto vybavená nie je.

Obsluha fast foodu s vami komunikuje, ponúka vám rôzne „šmakulády“ systémom iba za... Keď príde na lámanie chleba a prichádzate k okienku, kde dostanete po čom prahnete, stane sa z vás iba kostra. Keďže Drive Thru reštaurácie sa používajú najmä v noci, môže to byť celkom nepríjemné!

Na druhú stranu, šichty v rýchlom občerstvení sú dlhé, únavné a nudné. Pracovníci si veľa vzrušenia neužijú, často sa stretajú s drzými a nevrlými zákazníkmi. Keď namiesto človeka príde pod okienko iba jeho kostra, zmenu im to celkom spríjemní. No nie? Po takom zážitku ubieha čas akosi rýchlejšie.

Pozrite si reakcie obsluhy Drive Thru reštaurácií. Prvotná panika väčšinou končí smiechom a fotením. Toto podarené video na internet zavesil „maník“ s prezývkou MagicofRahat a je to akousi predzvesťou blížiaceho sa Halloweenu. Tento sviatok u nás nemá veľa zástancov, no zabaviť sa môžeme aj tak. Inak, ako by ste reagovali vy?

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo