2013-09-26 10:45:00
Chodec proti autu
Chodec proti autu

VIDEO: Samovražda pod kolesami auta? Neistý výsledok...

Samovrahovia vynašli množstvo spôsobov ako svoj život predčasne ukončiť. Skok pod kolesá auta však nemusí vždy vyjsť.

Na internete sa objavila kompilácia záznamov z palubných kamier, ktoré ukazujú zrážky áut s chodcami. Bolo by to bežné video (zväčša z ruských ciest) nebyť skutočnosti, že nehody sú len málokedy spôsobené neopatrnosťou. Kamery totiž zachytávajú samovrahov pokúšajúcich zabiť sa prostredníctvom nič netušiacich vodičov.

Chodci doslova skáču pod kolesá áut a v prípade, že sa im ich pokus nepodarí, svoj hnev dávajú jasne najavo. Ako je na zbierke videí vidieť, ani skok pod kamión nemusí znamenať istú smrť, tobôž skok pod osobné auto. Väčšina zo zúfalých mužov a žien (často podgurážených alkoholom) z takéhoto stretu vyviazne "iba" s viac, či menej vážnymi zraneniami.

Video sa síce snaží o odľahčený tón, v niektorých okamihoch sa dokonca zasmejete, v prvom rade je však desivé. Nenájdete tam ani stopu krvi, no vidieť pokus o samovraždu takpovediac v priamom prenose môže byť pre niekoho až príliš.

Pokus o samovraždu je zločin a žiaľ často posledná snaha o vyriešenie na pohľad neriešiteľnej situácie. Veci sa však dajú riešiť vždy, a preto by nikto nemal zachádzať až sem. Tieto nepodarené pokusy o samovraždu sú skôr výkrikom o pomoc než zločinom a ostáva nám len dúfať, že na seba pomoc nenechá dlho čakať. Niekedy je však aj takáto zúfalosť na pohľad komická. No veď posúďte sami:

Ján Hargaš
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo