2013-08-25 05:00:00
Corvette Stingray
Corvette Stingray
Zdroj: rumors.automobilemag.com

Chcete vedieť ako si doma postaviť Chevrolet Corvette? Máme návod!

Aj vy sa po večeroch zaoberáte myšlienkou, ako si v obývačke postaviť nový model Corvette? Najlepšie z vecí, ktoré máte doma, prípadne v garáži. Veď, aby to veľa nestálo...

A potom už len nasadnúť a vyletieť von oknom? Chápeme, ale... To už v telke naozaj nič nejde? Po pravde, z vecí čo máte doma, novú Corvette Stingray asi nepostavíte. Jedine, že by ste bývali  v Bowling Green v Kentucky v Spojených štátoch amerických, kde sa nové Corvetty rodia. V takom prípade by sa vám pod oknami mohlo váľať trocha hliníka.

Práve hliník je spolu s karbónovými kompozitami hlavnou zložkou novej Corvette s poradovým číslom 7. Že je krásna, to vie každý. Ale ako sa stavia, to vie málokto. Ponúkame vám výbornú animáciu, ktorá vám ukáže, aké „jednoduché“ je postaviť Stingray. Naozaj to vyzerá jednoducho, už len pridať motor V8, kožené sedačky, plnú nádrž a môžete vyraziť.

S výkonom a schopnosťami super auta je Corvette neporovnateľne lacnejšia ako európski konkurenti. Za cenu „muscle car,“ dostanete auto, ktoré si trúfa na Porsche 911 a dokonca sa nezľakne ani Lamborghini Gallardo. Áno, Corvette by mala (narozdiel od takého Camara, či Mustanga) vedieť zatáčať! Ako je možné predávať super auto za necelých 52 tisíc dolárov (39 tisíc eur) nevieme, ale podľa našich informácií je v cene zahrnuté aj poskladanie, takže stavať Corvette Stingray doma predsa len nemusíte.

Ján Hargaš
ZDROJ: autoblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo