2015-04-21 14:17:23
Nový koncept Qoros 2
Nový koncept Qoros 2 SUV PHEV
Zdroj: Qoros

Qoros odhalil nový koncept Qoros 2 SUV PHEV

Čínsky výrobca predstavil na autosalóne v Šanghaji štúdiu, ktorá ukazuje na budúci dizajn a technológie značky.

Pozoruhodný dizajnérsky štýl má cieľ prilákať mladých kreatívnych ľudí so zmyslom pre nové trendy. Koncept signalizuje budúce zámery automobilky Qoros vstúpiť do nových segmentov trhu s novými technológiami. Qoros v súčasnosti disponuje už tromi sériovo vyrábanými modelmi, Sedan, Hatch a City SUV v segmente C.

Koncept Qoros 2 SUV PHEV vznikol v spolupráci s dizajnérskymi tímami Qoros v Mníchove a v Šanghaji pod vedením Viceprezidenta pre Qoros Gerta Hildebranda. Štúdia má robustný tvar s charakteristikami SUV v kombinácii s dynamickými líniami v tvare kupé v hornej časti vozidla, ktoré zdôrazňujú jeho pevný postoj. Mimoriadne výrazný tvar auta pomáhajú dotvárať detaily. Patria k nim sú zvislo orientované predné a zadné svetlá a predný nárazník v tvare otvoreného V.

Koncept Qoros 2 SUV s pokročilými plug-in hybridnými elektrickými technológiami a s pohonom všetkých kolies je zameraný na mladých metropolitných vodičov. Nabíjanie prebieha na bezdotykovom princípe, ktorý sa inšpiruje v leteckom priemysle a je v danom odvetví prvým svojho druhu.

Zdroj: Qoros
Zdroj: Qoros

Jozef Vydra
ZDROJ: Qoros, AutoBinck

Komentáre k článku


Stream naživo