2015-02-25 14:25:00
Tretí sériový Qoros 3
Tretí sériový Qoros 3 SUV sa predstaví v Ženeve
Zdroj: Qoros

Tretí sériový Qoros sa predstaví v medzinárodnej premiére na autosalóne v Ženeve

Nový čínsky výrobca automobilov Qoros predstaví 3. marca svoj najnovší sériovo vyrábaný model.

Qoros 3 City SUV bol skonštruovaný pre prémiovejší metropolitný životný štýl, pričom je ideálny pre jazdu v meste aj po krajine. Vďaka inovatívnym možnostiam pripojenia môžu navyše vodiči vyťažiť maximum z každej jazdy.

Moderný dizajn a flexibilitu nového modelu Qoros 3 City SUV zdôrazňuje zvýšená svetlá výška, veľkými kolesami a zvýšenou jazdnou polohou pre lepšie ovládanie.

Model City SUV, ktorý je v poradí už tretím sériovo vyrábaným modelom značky, bol na domácom čínskom trhu predstavený v premiére na autosalóne v Guangzhou v novembri 2014, pričom do predaja na trh v Číne sa dostal v decembri 2014 a pripojil sa tak k modelom Sedan a Hatch v neustále sa rozrastajúcej rodine vozidiel Qoros. Nový Qoros 3 City SUV s robustným vzhľadom je vybavený priekopníckou platformou QorosQloud ™ so službami pripojenia od značky Qoros, ktorá už dostala viaceré ocenenia.

Zdroj: Qoros
Zdroj: Qoros

Automobilka Qoros bola založená v roku 2007 a jej sídlo je v Číne. Jej medzinárodný Tím zložený zo skúsených automobilových odborníkov pracuje na vývoji celého radu vozidiel, ktoré spĺňajú celosvetové štandardy v oblasti dizajnu, inžinierstva a kvality.

Krátko pred svojim uvedením na trh v Číne sa stal Qoros 3 Sedan prvým vozidlom vyvinutým v Číne, ktoré získalo maximálne hodnotenie päť hviezdičiek v nárazových testoch Euro NCAP a zároveň bolo označené za jedno z najbezpečnejších v priebehu celej 16-ročnej histórie organizácie.

Zdroj: Qoros

Popri ďalších oceneniach získal Qoros 3 Hatch, ktorý bol uvedený na trh v Číne v júni 2014, čestné uznanie „Honourable Mention“ z udeľovania prestížnych ocenení Red Dot Awards za kvalitu jeho dizajnu.

Sériovú výrobu modelov Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Hatch a Qoros 3 City SUV zabezpečuje úplne nový, vysoko efektívny a environmentálne ohľaduplný výrobný závod automobilky Qoros v Changshu.

Zdroj: Qoros
Zdroj: Qoros

Jozef Vydra
ZDROJ: Qoros

Komentáre k článku


Stream naživo