2022-04-27 15:30:00
Dong Feng Glory 500
Dong Feng Glory 500
Zdroj: Dong Feng

Bratislavský autosalón v Inchebe štartuje už zajtra. Tu sú výstavné premiéry

Bratislavský autosalón sa po troch rokoch vracia. Bude výrazne menší, ale exoticky výživný.

Autosalón v Bratislave sa po kovidovej prestávke vracia. Naposledy sa odohral v roku 2019, teda zhruba pred dvomi tisícročiami. Dnes je svet celkom iný a platí to aj o tom automobilovom. Najväčšie novinky na autosalóne sú zároveň mimoriadne exkluzívne, tiež však zahŕňajú celú kovidovú dobu, takže niektoré už majú nejaký ten rôčik, aj tak sa ale tak blízko k nám doteraz ešte nestihli dostať. Do Bratislavy sa chystajú autá, na ktoré bežný Slovák a ani bežný Bratislavčan nebude mať v peňaženke dosť peňazí, no každý automobilový fanúšik si ich rád obzrie naživo. No a potom je tu ešte zopár zaujímavých a dostupnejších noviniek, ktorým kraľuje čínsky princ dostupnosti menom DongFeng Glory 500.

Aston Martin DBX, Bentley Bentayga Hybrid, Bentley GT Speed, BMW X6M competition, DongFeng Glory 500, Ferrari 812 Superfast, Ferrari F8 Tributo, Ferrari Roma, Ferrari SF90 Stradale, Lamborghini Aventador SVJ, Lamborghini Huracán STO, Maserati MC 20, Mercedes E, S, V, Porsche GT3 RS 991, Porsche GT3 992.

Svoje autá bude mať na výstavisku viacero dobre známych značiek: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Brabus, Citröen, Dodge, DongFeng, DS, Ferrari, Isuzu, KIA, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Opel, Peugeot, Piaggo, Porsche, RAM, Renault, Rolls Royce, Volkswagen. Nebudú vystavovať kompletné portfólio, skôr prierez tým najzaujímavejším a aktuálne dostupným.

Okrem nových áut nájdete na výstavisku aj zónu Youngtimerov, kde sa ukážu napríklad BMW 850 CSi, 750 Li, E28 M5, Ferrari Challenge Stradale, 348 GTS, 348 GTB, California, 512 TR, ale aj Lamborghini Jarama a Murciélago Roadster, ďalej Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series či Porsche 356 Continental.

Na výstave bude aj zóna venovaná karavanom a okrem Autosalónu bude v rovnakom čase prebiehať aj výstava Danubius Gastro a ITF Slovakiatour. Autosalón začína zajtra 28. apríla o 9.00 h a bude pokračovať do nedele 1. mája. Výstavisko je pre verejnosť otvorené od 28.4. do 1.5. každý deň od 9:00 do 18:00 (v nedeľu iba do 17:00). Vstupenka v cene 7 eur (zľavnená 5 eur) platí na všetky podujatia zároveň. Fotky niektorých najvyhlásenejších áut, ktoré sa do Bratislavy chystajú nájdete v galérii.

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Incheba

Komentáre k článku


Stream naživo