2020-01-17 14:15:00
Autosalón vo Viedni 2020
Autosalón vo Viedni 2020
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Pozrite si MEGA galériu z autosalónu vo Viedni

Autosalón vo Viedni je v plnom prúde. Ponúkame vám galériu z prvého dňa.

Autosalón vo Viedni je tradičným novoročným budíčkom pre automobilových fanúšikov. Po včerajšom výpočte najzaujímavejších noviniek na výstavisku si môžete pozrieť kompletnú MEGA galériu s viac než 150 fotografiami. Sami tak môžete posúdiť, či som do včerajšieho výpočtu vybral správne, alebo je práve pre vás na výstavisku niečo zaujímavejšie. Adeptov je dosť, tak šup-šup do galérie.

Autosalón vo Viedni trvá od 15. do 19. januára, teda od stredy do nedele, dnes otvára brány oficiálne všetkým návštevníkom (včera VIP + Press). Fanúšikom automobilizmu odporúčam vyraziť na autosalón najlepšie počas týždňa. Ak radšej vyrazíte vlakom a metrom, hustá premávka pred výstaviskom vás nebude obťažovať. Ideálne je kúpiť si kombinovaný lístok na vlak aj metro. Na výstavisko frčí linka U2, od najbližšej vlakovej stanice je to (cez Dunaj) z nášho smeru len pár zastávok.

Výstavisko má však naozaj veľa parkovacích miest vo viacpodlažných parkovacích domoch. Ak sa vám nechce presadať do vlaku, autom tam budete z Bratislavy po diaľnici za chvíľu. Len nezabudnite na diaľničnú známku a pripravte sa na prípadné kolóny pred výstaviskom. Najväčší nápor býva tradične v piatok a v sobotu. Každopádne Rakúšania majú dopravnú situáciu v okolí výstaviska Messe Wien dobre zorganizovanú, z diaľnice sa dá zísť z cca troch výjazdov a ak sa na výstavisko pohrnie viac záujemcov, zvyknú riadiť dopravu na kľúčových križovatkách. Výhodou viedenského autosalónu je, že sa rozprestiera "iba" v dvoch halách, takže ani rodiny s deťmi sa extrémne nenachodia.

Lístky kúpite nielen na mieste, ale aj online. Lístky online sú obvykle lacnejšie. Štandardné vstupné je za 12,5 €, kupuje sa na konkrétny deň. Môžete tiež kúpiť zľavnený lístok „afterwork“ teda po práci, na ktorý je možné prísť od 15.00 do 18.00 – za 9 eur. Viac informácii nájdete priamo na stránke autosalónu.  


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo