2017-12-01 04:20:00
Hostesky autosalón Bratislava 2017
Hostesky autosalón Bratislava 2017
Zdroj: Jan Zemiar

FOTO: Pozrite si najkrajšie hostesky autosalónu v Bratislave. Je ich neúrekom

K autosalónu v Bratislave tradične patria aj krásne ženy v úlohe hostesiek. Toho roku sa urodilo viac než obvykle.

Aké by to boli autá bez krásnych žien. Asi nudné a fádne. Úsmev hostesky spríjemní deň a priláka oči aj k autám, ktoré by ste inak obišli. A to je dobré pre biznis. Hostesky nemajú úlohu len byť pekné. O autách musia čo-to vedieť, musia reprezentovať. Sú v podstate prvým zástupcom automobilky, či dílera ku ktorému sa potenciálny zákazník dostane. Nemôžu ho odplašiť, ale pri najlepšom posunúť ďalej – k predajcovi.

Lebo možno to neviete, ale autosalón tu nie je na to, aby sme si skúsili posadať do všetkých možných áut, ale aby sme uvažovali o kúpe, či dokonca aj kúpili niektoré z vystavených, prípadne niektoré z pripravených áut v skladoch dílerov.

Konštatoval som, že toho roku je autosalón silnejší než po ostatné roky. Môže za to široké zastúpenie automobilových značiek i dobre postavené a pripravené expozície. To isté platí aj o hosteskách. Niežeby doteraz neboli pekné, iba je tých veľmi pekných viac než pominulé ročníky. Veď aj naša galéria hostesiek je skoro dvakrát tak veľká ako obvykle. Skrátka bolo čo fotiť, či už píšem o autách, alebo o ženách. Samozrejme sme nestihli za pár hodín stretnúť všetky pekné ženy na autosalóne, ak tu teda niektorá kráska nie je, nie je to preto, lebo by sme ju hodnotili, ale preto, lebo v čase fotenia nebola "na place". No a tiež sa občas slečny fotiť nechcú, ale nečudujeme sa, veď celý deň rozdávať úsmevy tiež nie je jednoduché. 

Pravdou ale zostáva, že dizajn je výrazne subjektívna záležitosť, takže čo sa páči nám, nemusí sa vám a naopak. Samozrejme píšem o autách, tie nájdete v tejto galérii.

Ale späť k hosteskám, nájdete ich nižšie pod článkom. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo