2013-02-27 13:00:00
Šťastie a Akty X
Kde sa vzalo, tam sa vzalo, zrazu sa tam nenachádzalo... aj toto sa deje v Rusku, donedávna krajine neobmedzených možností.
Zdroj: YouTube

Šťastie a Akty X spoločne na ruských cestách

Že je jazda po ruských cestách miestami doslova divočina, sme už písali. No dejú sa tam aj veci, ktoré majú neskutočné vyvrcholenie.

Ale pekne po poriadku. Nedávno sa objavilo video, kde prevrátený odbočujúci kamión na križovatke v Číne skoro rozdrvil motorkára. Rýchlosť jeho reakcie mu zachránila život. Keby nebol stihol cúvnuť zhruba pol metra... radšej nemyslieť. Prečo to ale spomíname v súvislosti s Ruskom? Nuž, zdá sa, že tam sa teraz presunuli mimozemšťania, ktorí sú zodpovední za podobné incidenty. Lebo žeby takéto kúsky robili obyčajní ľudia, sa nám akosi ťažko chce veriť.

Naučte sa cúvať, ide vám o život

Doslova a do písmena. Pozrite sa najprv na spomínané video, či prinesie ešte aj iné ponaučenie.

No a teraz poďme na skok do Ruska. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa niečo mohlo udiať, Ale zdanie klame. Zamerajte sa na kamión prichádzajúci zľava. Čo sa bude diať je na videu. Ďalší komentár čítajte až po jeho prezretí TU.

Veľa vodičov by sa okrem bezpečnej jazdy a školy šmykov malo naučiť jazdiť aj defenzívne. Ako to tak vyzerá, mali by (sme) absovovať aj základy prežitia na cestách. Dôležité sú rýchle reakcie a zaradenie spiatočky. Alebo sa vedieť vypariť. Ak nie ste David Copperfield, alebo iný z iluzionistov, ktorí nás prekvapujú svojimi činmi, je to ťažké. Skúste teda hádať, kto sedel za volantom bieleho auta, ktorého vodič sa rozhodol predbehnúť to pred sebou. Urobil to dokonale – zmizol. Ak neveríte, pozorne sledujte posledné video približne od 12. sekundy. Čo sa to vlastne stalo? Ešte stále si myslíte, že medzi nami nežijú mimozemšťania?

Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube, acidcow

Komentáre k článku


Stream naživo