2012-12-18 07:00:00
Akú pozíciu máte najradšej?
Vyzerá to poriadne divoko, ale nie je to to, čo si myslíte.
Zdroj: vshleme.com (Вшлеме)

Akú pozíciu máte najradšej?

Máme na mysli samozrejme štýl pri jazde. Na motocykli, aby bolo jasné. Ten môže byť rozdielny podľa toho, čo sedláte - iné je to na skútri, iné na choppri. No a sú aj ďalšie polohy...

Dobre, vieme, čo si asi tak pomyslíte po prečítaní nadpisu - hlavne keď sa pozriete na úvodný obrázok. A my vám to nemáme za zlé. Polohy ktoré vám ukážeme, však (aspoň si myslíme) vyvolávajú úsmev na tvári. Ubezpečujeme vás, že toto video je absolútne bezpečné – dokonca aj pre prehliadanie v práci, alebo vedľa manželky – samozrejme ak to chcete vyskúšať spolu...

Zdroj: vshleme.com (Вшлеме)
Zdroj: vshleme.com (Вшлеме)

Vtipní chalani a dievčatá z ruského kanála Vshleme prišli najprv s celkom krátkym amatérskym videom. Ich nápad si prezrelo viac ako 100 000 ľudí a tak sa rozhodli nakrútiť to profesionálne a pridať ďalšie polohy. Zrealizovali tak jednoduchý, ale doslova geniálny nápad - vymyslieť poriadnu zábavu na spôsob Kama Sutry s uplatnením náuky správnych jazdeckých pozícií na motocykli. Výsledkom je svieže a zábavné video. Zistíte v ňom, ako si sadnúť a jazdiť na rôznych typoch motocyklov – napríklad športový model, chopper, skúter, turistický model a terénna verzia (enduro).

Už to vidíme, ako sa teraz niekto nachystá na podobnú akciu a urobí ďalšiu „vzdelávačku“ pre rôzne druhy automobilov ... Lebo napríklad aj vedieť správne sedieť (za volantom), sa treba naučiť. Sú na to rôzne grify, aby vás nebolel chrbát.

P.S. urobte si krátku inšpiratívnu prestávku pre seba a pozrite si toto video. Pobaví – a možno aj inšpiruje... ako správne jazdiť.

Jozef Vydra
ZDROJ: vshleme.com (Вшлеме)

Komentáre k článku


Stream naživo