2020-04-03 08:40:00
Toyota CH-R 2,0 Dynamic
Toyota CH-R 2,0 Dynamic Force Hybrid
Zdroj: Ján Hargaš

Toyota spustila Online Showroom. Auto kúpite aj cez videohovor

Toyota spúšťa bezkontaktný predaj s názvom Toyota Online Showroom.

V záujme ochrany zdravia a pre komfort zákazníkov spúšťa spoločnosť Toyota Central Europe - Slovakia projekt bezkontaktného predajného procesu s názvom Toyota Online Showroom. Vďaka nemu, je možné kúpiť si nové auto od miestneho predajcu aj bez vychádzania z domu.

Toyota Central Europe - Slovakia zavádza projekt bezkontaktného predaja s názvom Toyota Online Showroom. Nová forma predaja nevyžaduje bezprostredný kontakt medzi zákazníkom a predajcom v showroome a minimalizuje riziko infekcie koronavírusom.

Stačí kliknúť na príslušné tlačidlo na webovej stránke predajcu alebo na stránke www.toyota.sk

S predajcom môže zákazník viesť rozhovor prostredníctvom videokonferencie. Na spojenie postačí obyčajný počítač s webkamerou, smartfón, alebo tablet s pripojením na internet.

Predajca showroomu na žiadosť klienta dohodne dátum virtuálneho stretnutia. Počas neho vozidlo odprezentuje a spolu z ponuky vyberá napr. farbu karosérie a interiéru, verziu vybavenia, dizajn kolies, dodatočné doplnky, alebo aj možnosť financovania. To všetko vďaka funkciám videoprezentácie vozidiel, dostupných v showroome a zdieľaniu dokumentov pripravených predajcom.

Zdroj: Ján Hargaš

Vyplnená kúpnopredajná zmluva je zákazníkovi zaslaná kuriérom a auto je odovzdané dohodnutým spôsobom za dodržania aktuálne platných predpisov. Všetko bez toho, aby zákazník navštívil predajné miesto.

Našim cieľom bolo vytvoriť pre zákazníkov maximálne jednoduchú formu nákupu nového automobilu v súlade s rešpektovaním nariadenia vlády a všetkých bezpečnostných opatrení. Osobne si myslím, že takáto inovatívna služba bude v budúcnosti, aj po skončení vírusovej epidémie, naďalej využívaná ako dodatočné riešenie pre pohodlie zákazníkov,” dodáva Milan Kočka, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe - Slovakia.

Zdroj: Ján Hargaš

V prípade online showroomu teda stačí, ak záujemca o kúpu vozidla vyplní webový formulár na stránke www.toyota.sk. Následne po odoslaní formulára ho bude kontaktovať predajca, s ktorým sa dohodnú na preferovanej aplikácii, dohodnú si dátum a čas prezentácie. Predajca sa v dohodnutý čas spojí so zákazníkom a prostredníctvom kamery mu produkt priblíži a odprezentuje, rovnako tak zodpovie na všetky jeho otázky.

 

 

 

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Toyota

Komentáre k článku


Stream naživo