2016-03-03 13:07:08
Autosalón Ženeva atmosféra 2.3.2016
Autosalón Ženeva
Zdroj: salon-auto.ch

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – exkluzívne reportáže

Autosalón v Ženeve je nielen prvý veľký európsky v roku, ale je v mnohom neopakovateľný.

Má svoje špecifiká, vďaka ktorým je neopakovateľný a má svoju zvláštnu atmosféru.

Oplatí sa ho, aspoň raz za život, zažiť na vlastné zmysly. Najmä ak ide o naozaj exkluzívne modely, alebo možnosť nahliadnuť do výstavných hál aj do zákulisia. Dá sa to však aj bez toho, aby ste museli opustiť Slovensko. Situáciu na autosalóne v Ženeve sa vám snažíme priblížiť tiež fotoreportážami. Vo fotogalériách nájdete výber toho najlepšieho, čo sa momentálne ponúka v stredoeurópskom priestore aj v blízkom či vzdialenom svete.

Minulý rok sme to zaviedli ako novinku, pokračujeme v tom aj teraz: prinášame vám každý deň aj obrazový videomateriál z udalostí, podujatí, akcií a rôznych zaujímavostí, ktoré sa odohrávajú v Ženeve na autosalóne. Každý deň ponúkame približne 6 minútový dynamický zostrih v podobe videožurnálu z diania na výstavisku. Sú to zväčša štyri zhruba 1,5 minútové reportáže, ktoré pripravuje tím skúsených televíznych tvorcov.

Na dnes je opäť zaujímavá ponuka: predstavenie horúcej novinky, najrýchlejšieho auta na svete Bugatti Chiron, aj v obraze sa predstaví štvrtá generácia modelu Renault Scénic, môžete sa pozrieť na na inteligentné technológie áut, ktoré sa postupne stávajú bežným štandardom výbavy áut.

Posledná reportáž je tak trocha prominentná, alebo ak chcete, z kategórie celebrít. Patrick Dempsey, známy americký herec si totiž sadá aj za volant áut na vytrvalostných pretekoch. Stal sa nielen tvárou značky, ale aj ambasádorom firmy, ktorá vyrába presné hodinky a je tiež sponzorom motoristického športu.

Viac ako tisíc slov povie pár minút obrazového video materiálu, ktorý je spestrením klasického obsahu na našej stránke. Príjemné sledovanie:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo