2016-02-29 16:55:00
Geneva 2016
Geneva 2016
Zdroj: auto-salon.ch

Autosalón Ženeva 2016 – prvý pohľad za scénu

Zajtra sa začína už 86. ročník ženevského autosalónu. Predpremiéry a „náhodné“ odhalenia sa stanú realitou.

Vo výstavných halách Palexpo bude noviniek habadej. Pravdepodobne najviac sa dočkáme modelov v kategórii SUV. Takéto novinky bude mať napríklad Maserati, Seat a Škoda. Posledné dve značky by mali zaujať aj na našom trhu, talianska novinka by však mohla byť úspešná v Európe.

Skôr ako sa dostaneme k najočakávanejším novinkám, ktoré sa čakajú „na doskách, ktoré znamenajú svet“, máme pre vás aspoň prvú ochutnávku, ktorými vás budeme zásobovať počas autosalónu v Ženeve. Už minulý rok sme takmer každý deň zverejnili približne 6 minútový zostrih z diania v halách výstaviska Palexpo počas predchádzajúcich hodín (a dní). Nezabudli sme na to ani v tomto roku a už dnes – v predvečer otvorenia autosalónu pre novinárov.

Prvé dva dni sú vyhradené novinárom a zástupcom odbornej verejnosti, pre bežných návštevníkov sa brány výstaviska Palexpo otvoria od štvrtka 3. marca. Prvé dva dni sú vyhradené novinárom a zástupcom odbornej verejnosti, pre bežných návštevníkov sa brány výstaviska Palexpo otvoria od štvrtka 3. marca. Ale teraz už video, v ktorom uvidíte prípravu výstaviska, prezentáciu samotného autosalónu so zaujímavými exponátmi, aké sú najnovšie trendy a pohľad do zákulisia voľby Auto roka 2016.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo