2015-03-15 04:31:54
Autosalón Ženeva 2015
Alfa Romeo 4C Spider na autosalóne v Ženeve 2015
Zdroj: Jozef Vydra

Autosalón v Ženeve sa dnes končí, pozrite si, o čo ste prišli

Aj keby ste vyrazili zavčasu ráno, čo skôr po polnoci, ženevské novinky už nestihnete na vlastné oči.

Stihli by ste tosi len v prípade, ak by ste sa vybrali letecky – najlepšie vlastným biznisjetom... Takže nie? Dáte prednosť nedeľnému obedu v domácom prostredí? Prečo nie, ak sa spoľahnete, že vám podobne ako počas predchádzajúcich dní prinesieme ďalší diel video materiálov z diania na brehu ženevského jazera.

Podobne ako včera by sme vám vedeli ponúknuť dokonca až dva diely, no zrejme si niečo necháme aj na veľkolepý záver po skončení tejto jedinečnej automobilovej show.

Dnes sa pozrieme na zúbok síce známemu modelu, ktorý však je predsa nový, lebo prišiel o strechu – je to Alfa Romeo 4C Spider. Hovorí vám niečo meno Levorg? Ak ešte stále nie, skúsime napovedať – patrí do tej istej rodiny, ako Outback. Takže už viete, že je to nový model od Subaru – trocha vám ich oba predstavíme.

V rámci trendov nakukneme pod pokrievku novodobých pohonov v rôznych značkách a tiež na to, ako a čím nové autá svietia na cestu. Trendy sú jasné, v reportáži sa dozviete viac (ak vám nerobí problém hovorová a pomerne rýchla angličtina...)

Už vás nebudeme zaťažovať, radšej si pozrite videoreportáž:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo