2015-03-12 17:15:55
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015 priniesol pekné exponáty...
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Autosalón Ženeva – denný videozostrih, 8. časť

Ktorá spomedzi množstva hostesiek sa stala kráľovnou autosalónu v Ženeve? Dnešné video vám to prezradí.

Nie je to jediná, aj keď veľmi často diskutovaná téma hlavne medzi motoristickými novinármi. Keďže prevažujú muži, je jasné, že objektom ich záujmu sú nielen interesantné krivky karosérií, ale neraz aj (často rafinovane maskované) iné krivky.

Vraj sa máme starať viac o autá. No dobre, ale potom nám vyčítate, že pri ich predstavovaní je v obraze príliš veľa „hovoriacich hláv.“ Každý chce prezentovať svoju novinku, zdôrazniť, že je najlepšia. No a kto iný, ak nie zástupca danej značky? Bolo by to určite krajšie – a možno aj zaujímavejšie, keby ich prezentovali práve spomínané hostesky, ale viete, sú pri autách pre niečo celkom iné. Majú zaujať a doplniť.

Náplňou dnešného video je aj mnoho premiér zaujímavých áut, no najmä na úvod ázijských SUV. Potom si pozrite reportáž s názvom malé, ale rýchle – my dodáme, že sú v nej skoro všetky malé športové autá. Ak sa neviete rozhodnúť či benzín, nafta, alebo hybrid, možno sa zorientujete v prehľade ponúkaných modelov práve s moderným kombinovaným elektrickým pohonom.

No a potom príde na rad rozhovor s Juliou, ktorá sa stala Miss Motor Show 2015. Príjemné sledovanie!

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo