2020-01-30 02:15:00
Opitý bez vodičáku -
Opitý bez vodičáku - nehoda
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

Nikdy nemal vodičák, ale bol zasa pod parou a spôsobil nehodu

30. januára – Muž pod vplyvom alkoholu a bez vodičského preukazu narazil do protiidúceho auta.

      Policajti zo Žiaru nad Hronom obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia 27-ročného Juraja z Banského Studenca.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

      Bez vodičského preukazu a pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu. Za jazdu pod vplyvom alkoholu bol už pritom v minulosti odsúdený. Tentoraz spôsobil nehodu v nedeľu (26. 1.) večer na ceste z Banskej Štiavnice do Svätého Antona. Pri prechádzaní zákrutou prešiel do protismeru a narazil do protiidúceho auta.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

      „Auto šoféroval aj napriek tomu, že má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá až do februára 2023. Okrem toho auto viedol pod vplyvom alkoholu. Pri dychovej skúške mu namerali 2,56 promile alkoholu,“ uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke.

      Polícia dodáva, že obvinený muž nikdy nemal vodičský preukaz a za jazdu bez dokladov v decembri 2017 dostal pokutu 800 eur a zákaz činnosti na 60 mesiacov. Jazdil však ďalej a v januári 2018 nafúkal viac ako jedno promile, začo už bol aj súdne trestaný.

      Náš názor? Zaslúžil by si samotku, aby neohrozoval ostatných.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Banská Bystrica

Komentáre k článku


Stream naživo