2019-11-05 04:05:00
Nehoda Košice okolie
Nehoda Košice okolie
Zdroj: KR PZ Košice

Zubatá znova kosila na cestách – ďalšia nezmyselná smrť

5. novembra – Zatiaľ sa presne nevie príčina nehody, ale výsledok je tragický.

      Pravdepodobne nedostatočná opatrnosť, neadekvátna reakcia na zhoršené poveternostné podmienky, či obyčajná frajerina pripísali ďalšie číslo v štatistike tragických nehôd.

      22-ročný spolujazdec zo Škody Octavie, žiaľ, práve na deň Pamiatky zosnulých prišiel o život pri dopravnej nehode v okrese Košice okolie.

Zdroj: KR PZ Košice

      Náraz do stromu, v ktorom ostalo auto zakliesnené, bol taký silný, že spolujazdec nemal šancu prežiť. Vodič utrpel ľahké zranenia. O kamaráta prišiel možno aj „vďaka“ alkoholu, ktorý mu bol nameraný v dychu.

Zdroj: KR PZ Košice

      V ten istý deň možno policajti v Košickom kraji zabránili ďalšej tragédii. V sobotu vo večerných hodinách 22-ročný muž z okresu Košice okolie viedol motorové vozidlo po obci Bidovce, pričom ho zastavila a kontrolovala policajná hliadka.

Zdroj: KR PZ Košice

      Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške, ktorou mu bola nameraná 0,64 mg na liter alkoholu v krvi, čo j v prepočte 1,33 promile. Ako keby to nestačilo, mladý muž ani nie je držiteľom vodičského preukazu. Dnes už čelí obvineniu pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Košice

Komentáre k článku


Stream naživo