2019-08-27 06:40:00
Nehoda R2 žena
Nehoda R2 žena
Zdroj: KR PZ Košice

Tackajúca sa žena v noci na rýchlostnej ceste spôsobila nehody

27. augusta – Zapríčinila dve po sebe idúce dopravné nehody, pri tej druhej utrpela ťažký úraz.

      V nočných hodinách vo štvrtok 22. augusta sa pohybovala mladá žena tackavou chôdzou v strede vozovky po rýchlostnej ceste R2 medzi košickými mestskými časťami Pereš a Poľov. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Košice na sociálnej sieti.

Zdroj: KR PZ Košice

      Vodič motorového vozidla Audi v snahe zabrániť zrážke chodkyne bez reflexných prvkov na neosvetlenom úseku strhol riadenie, pričom narazil do zvodidiel vľavo a následne vpravo. Chodkyňa z miesta odišla. Vo vozidle sa ľahko zranil spolujazdec, opísala polícia priebeh prvej kolízie.

Zdroj: KR PZ Košice

      Už o pár sto metrov ďalej vodič vozidla Škoda Superb jazdiaci v ľavom jazdnom pruhu v smere na Poľov na rovnom úseku cesty, narazil prednou časťou vozidla do chodkyne nezistenej totožnosti, ktorá sa v tom čase nachádzala v jeho jazdnom pruhu. Pri nehode chodkyňa nezistenej totožnosti utrpela ťažký úraz.

Zdroj: KR PZ Košice

      Požitie alkoholu vodičmi polícia nezistila. Čo robila žena na rýchlostnej ceste, keď vstup na diaľnice a rýchlostné cesty je chodcom zakázaný a či bola pod vplyvom alkoholu alebo omamných látok, je predmetom vyšetrovania.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Košice

Komentáre k článku


Stream naživo