2018-12-25 15:00:00
Santa Claus Audi RS
Santa Claus Audi RS 5 Sportabck
Zdroj: Audi

VIDEO: Santa Claus už nechce sane na rozvážanie darčekov

Pribrali ste cez Vianoce? Aj Santa Claus mal problém – ale ešte pred príchodom Vianoc.

Chcel opustiť svoj doterajší povoz na rozvážanie darčekov. Darmo, napriek každoročnému pravidelnému servisu a čiastočnému upgradu, je problematické na sane namontovať ABS, ESP, či napríklad asistenta na sledovanie mŕtveho uhla... -

Vlastne ten netreba, lebo kto by bol rýchlejší ako Santa..?? V dnešnej dobe už jednoducho tradičná technika nestačí. Vykurovanie kabíny chýba, sneží do interiéru..., odhlučnenie je tiež mizerné. Navyše sa nedá aplikovať protizápachový filter z „pohonnej jednotky“.

Zdroj: Audi
Zdroj: Audi

Pravdou je, že sa Santa Claus zapozeral do celkom moderného dopravného prostriedku. Zabudnite na soby, Santa Claus chcel voziť darčeky na niečom celkom inom. Lenže... so svojim bruchom, ehm postavou, mal problém dostať sa za riadenie. Zvolil preto celkom očakávaný postup, hoci pre Santu dosť netradičný a neortodoxný. Zvolil welness, vlastne, pravdu povediac, dal si poriadne do tela.

Vznikla za top vianočná reklama za posledné roky. Ani sa niet prečo čudovať, lebo vianočné kampane od spoločnosti Audi patria vždy medzi tie najkreatívnejšie. Nie je to inak ale ani tento rok. Reklama, ktorú zverejnilo Audi Audi pred niekoľkými dňami na svojom YouTube kanáli, si okamžite získala srdcia fanúšikov.

Zdroj: Audi

Základná idea je pritom celkom jednoduchá, ale práve v tom je jej čaro. Ústrednou postavou reklamného spotu je samotný Santa Claus, ktorý sa rozhodol kompletne zmeniť... vlastne viete čo? Nebudeme vopred prezrádzať, pre čo zmenil Santa Claus svoj výzor. Dozviete sa to z videa. Tých pár minút za to naozaj stojí...


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: Youtube.com/Audi

Komentáre k článku


Stream naživo