2017-04-09 05:10:00
Humphrey Firkins na svojom
Humphrey Firkins na svojom upravenom golfovom vozíku
Zdroj: 9 news

VIDEO: „Rýchlo a zbesilo“ v 92 rokoch za volantom..?

Paráda, prečo nie!? Nuž, lebo susedia sa sťažujú! Lebo jazdí neuveriteľne rýchlo a na nikoho neberie ohľad...

Toto by ste asi nikdy nepovedali – na  92 ročného deduška, teda ehm seniora sa sťažujú susedia. Humphrey Firkins vraj jazdí úplne ako cestný pirát – v golfovom vozíku. Ako je to možné? Celkom jednoducho. Chýba základná ohľaduplnosť a tolerancia.

Ako môže niekto, kto má 92 rokov, pohybuje sa na elektrickom invalidnom vozíku a mimo domu na upravenom golfovom vozíku, do ktorého vojde na svojom elektrickom kresle, byť miestnym rebelom?!  Asi málokto by čakal od takého človeka, že si bude užívať život. No a to zrejme najviac prekáža susedom tohto chlapíka z Austrálie – že si napriek svojmu hendikepu vie stále užívať život.

Radosť mu robí upravený golfový vozík. Humphrey Firkins, žijúci v meste Gold Coast, si dokonca tak „preháňa“ po miestnych cestách, že na neho susedia dokonca zavolali políciu. Jazdil podľa nich príliš rýchlo. Pán Firkins bol zadržaný za neslýchanú rýchlosť 24 km/h. To samozrejme nie je nič dramatické, ale susedom to stačilo na to, aby označili starčeka za piráta ciest. Pri jeho šialených jazdách sa vraj tesne vyhýbal prekážkam a skrátka jazdil príliš „rýchlo a zbesilo“.

Vodič seniorského expresu sa navyše privolaných policajtov vôbec nebál. Keď mu pohrozili zabavením jeho špeciálne upraveného vozíka, dal Firkins ruky pred seba, nech ho teda zatknú. Keď tak policajti neurobili, povedal im, že „na to nemajú gule“. Nuž, naozaj – za to, že sa nenechal odradiť žiť a jazdiť napriek svojmu zdravotnému stavu, by si zaslúžil skôr uznanie o obdiv. Že sa nepoddal nepriazni osudu. Takže klobúk dole...

jv
ZDROJ: 9 news

Komentáre k článku


Stream naživo