2014-06-27 04:06:05
Vozil bezdomovcov
Vozil bezdomovcov

VIDEO: Šľachetnosť, či zvrátenosť? V Lamborghini vozil celý deň bezdomovcov!

Neuveriteľné sa naozaj stalo, ako správne predpokladáte, v Amerike. V Santa Monike v Kalifornii.

Kde sa vzal, tu sa vzal, zjavil sa čudák na bielom Lamborghini. To auto mu dokonca nepatrí, napriek tomu sa rozhodol pre netradičný čin. Keď sa Dennis Roady (s prezývkou Dr. Deeds) jedného dňa prebudil, skrsol mu v hlave úžasný nápad. Rozhodol sa, že spraví niečo veľmi, ale naozaj veľmi netradičné.

Odbočme na chvíľu – čo by ste urobili vy, keby ste mali na jeden deň k dispozícii Lamborghini Gallardo Spyder? Vzali by ste na výlet krásnu neznámu, alebo dokonca viac? Že by ste vzali so sebou človeka bez domova, to vám asi ani nezišlo na um. Nuž a tento (šľachetný?) muž sa rozhodol práve pre to druhé riešenie...

Vybral sa do požičovne superšportových áut (v Santa Monice celkom bežná záležitosť) a vybral si biele Lamborghini Gallardo Spyder. Keď zapínal kameru, povedal si, že tento deň bude výnimočný a nakrúti video, na ktoré ľudia len tak nezabudnú.

Naozaj, namiesto toho, aby si začal užívať deň ako sa patrí, respektíve tak, ako by si ho asi užila väčšina ľudí, ukázal, že má široké srdce. Rozhodol sa ho namiesto rozvážania krehkých dievčin na sedadle spolujazdca spríjemniť ľuďom bez domova. Boli to jedinci, ktorých stretol počas jazdy mestom – ich prekvapenie bolo o to väčšie keď im oznámil, že im chce zlepšiť deň a hlavne náladu. Podarilo sa?

Šialená myšlienka, bláznivý nápad... Už vidíme tie komentáre. Áno, mohol peniaze za prenájom auta darovať bezdomovcom priamo. Ale ruku na srdce – ak by ich neprepili, alebo neprejedli, kto z nich by si dovolil taký zážitok? Takto majú možno inšpiráciu, lebo Amerika je predsa krajina neobmedzených možností... či nie?

Keďže raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť a video je viac ako foto, pozrite si, ako to celé dopadlo – najzaujímavejšie sú reakcie spolujazdcov...

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo