2014-05-06 10:59:20
Parkoval Lambo v Monacu...
Parkoval Lambo v Monacu... nedopadlo to príliš dobre

VIDEO: mal zaparkovať cudzie Lamborghini. Chcel sa však predviesť a...

Lamborghini Aventador je nádherný superšport, s úžasným motorom a neskutočným výkonom.

Dozaista je s ním radosť jazdiť, už len sedieť v ňom musí byť skvelé. V Monaku je podobne výkonných a podobne drahých áut každý deň hŕba. Milionári akoby sa predbiehali v tom, v akom aute budú v Monaku jazdiť. Každému predsa musí byť hneď jasné, že nie sú len obyčajní turisti. Pravda tiež je, že na to skrátka majú...

Jeden z bohatých Monačanov sa rozhodol stráviť nejaký čas v slávnom Hoteli de Paris v Monaku. Svojho novučkého Aventadora nechal pred vstupom do hotela, kľúče odovzdal pracovníkovi hotela a ten mal extrémne drahé auto zaparkovať na hotelovom parkovisku. Chlapec to istotne nerobil prvý krát. Sadol do auta a vybral sa na parkovisko.

Ako to v Monaku býva, chodia tam dva typy turistov – tí, ktorí sa majú na čom, alebo čím ukázať a tí, ktorí sa môžu akurát tak pozerať. Na parkovisku sa zhromaždilo viacero turistov, ktorí boli zvedaví na autá na hotelovom parkovisku.

Pracovník hotela s Lamborghini prišiel na parkovisko a jeho úlohou bolo zaparkovať auto. Chcel však okolostojacich zvedavcov trošku potešiť a ukázať im čo to znamená, keď zareve ohromná V12-tka. Samozrejme, všetko pekne bez pohybu v zaparkovanom aute. Iba chcel motor trošku vytočiť. Zaparkoval a dupol na plyn mysliac si, že mal zaradený neutrál. Lenže nemal...

Turisti mali istotne skvelý zážitok, akurát pracovníka hotela to bude stáť zopár výplat... Teda, ak ich ešte vôbec dostane.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, autoklub.jutarnji.hr

Komentáre k článku


Stream naživo