2013-07-20 04:35:00
Mazda MX-5 ako spoluhráč
Mazda MX-5 ako driftujúci roadster a spoluhráč na frisbee.
Zdroj: Mazda UK

Mazda MX-5 ako ideálny partner na frisbee: reklama, ktorá stojí za to

Máte zbalené na dovolenku? Potom vo výbave asi nechýba lietajúci tanier – frisbee. Mať tak ešte správne auto, najlepšie kabriolet...

Dni tretej generácie Mazdy MX-5 sú už pomaly zrátané, čo však britskému zastúpeniu značky  vôbec nebráni v jeho propagácii prostredníctvom zábavného reklamného spotu. Treba povedať, že toto je ale vážne vydarená reklama. Vodiči si len tak pokojne driftujú s Miatou, teda Mazdou MX-5 a spolujazdci si prehadzujú frisbee...

Dvojmiestny roadster Mazda MX-5 stále vyniká svojou ľahkosťou a ovládateľnosťou a práve vďaka tomu sa môže stať výborným spoločníkom pre letné hry s lietajúcim tanierom.

Chce to samozrejme uzavretú trať. A vlastne ešte takú "drobnosť" – vedieť to nielen za volantom, ale aj s tým plastovým čudom. Na jedno aj na druhé treba mať talent - a to ostatné neskôr príde. Len to chce veľa tréningu.

Plastový lietajúci tanier patrí neodmysliteľne k letnej pohode, či už na dovolenke pri mori, alebo kdekoľvek inde. Ak ste si ho aspoň raz v živote vyskúšali, možno vás chytil tak za srdce, že vám to vydržalo až do dospelosti podobne, ako tým pánom vo videu. Keď to s ním viete, je to fakt paráda a príjemné pozeranie.

Zdroj: Mazda UK
Zdroj: Mazda UK

Ak sa k tomu pridá ešte jeden z najlepších malých roadsterov súčasnosti, potom je to ešte väčšia paráda. Vrchol všetkého, ktorý už hádam ani nepotrebuje ďalší komentár, je, keď si hádžete frisbee z auta do auta a na zem maľujete čiary od pneumatík... Keďže sa to vychutnáva lepšie z videa, ako z obrázkov - tu je:

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo