2013-03-05 17:15:00
Ako si urobiť z
Máte hovoriaceho škrečka? Zažijete s ním neuveriteľné dobrodružstvá.
Zdroj: YouTube

Ako si urobiť z policajta dobrý deň bez pokuty? Musíte mať škrečka...

Ako odbúravate stres za volantom? Máte špeciálne techniky, alebo je vám úplne jedno, čo sa deje okolo? Aj keď vás zastaví policajná hliadka?

Závidíme vám pevné nervy, alebo čo to vlastne máte. Niekedy však pomôže zmeniť deň „blbec“ aj taká maličkosť, ako je hovoriaca hračka, ktorá opakuje všetko, čo poviete.

Toto malé čudo vám môže obrátiť ťažký deň na niečo veselé. Dovtedy, kým vás nezastavia policajti. Potom to môže byť naozaj „veselé“. Záleží len na tom, kto je ten v uniforme. Čo to stále máme s tými policajtmi? Aj oni môžu byť prekvapení. Tak ako jeden ruský, ktorý netušil, čo ho pri kontrole vodiča čaká...
Škrečok, ktorý mu "kecal" do roboty. Aj sa začudoval, aj poznamenal, že ho vypnú... no nestalo sa. Našťastie to kapitán Dobrinin vzal za ten veselší koniec a kontrola dokladov od vozidla prebehla v poriadku. Aj komunikácia so škrečkom, ktorého chcel vypnúť. Vodič sa rozlúčil slovami: ďakujem polícii - Cлава ДПС (Дорожно - постовая служба - cestná kontrolná služba). Policajt mu odporúčal: nabudúce bez hovoriacich "zvieratiek". Ale rozlúčili by ste sa s výborným poslucháčom, ktorý hovorí to, čo chcete vy?

Teraz vážne: skúste sa nabudúce, keď vás zastavia policajti, nezasmiať sa pri spomienke na toto video.

Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo