2021-03-10 09:00:00
Philips kávy
Philips kávy

Hviezda medzi kávovarmi

Na prípravu kvalitnej kávy dohliadajú inovatívne technológie.

 

Radi by ste si dali voňavú kávu v kaviarni? Obľubujete silné espresso alebo ste milovník mliečnej kávy? Začína pre vás ráno až po kofeínovom dopingu? Ak ste odpovedali kladne na všetky tri otázky, potom ste iste fajnšmeker a viete oceniť lahodný nápoj, pripravený v kvalitnom automatickom kávovare.

Novými technológiami vybavený kávovar Philips LatteGo 5400 s ponukou 12 druhov nápojov je lídrom medzi kávovarmi. Oceníte to, keď sa po vašej kuchyni rozvinie lahodná vôňa čerstvo namletej kávy. Už zvuk kávového mlynčeka evokuje labužnícky zážitok podobne, ako zvuk burácajúceho motora naznačuje zážitok z rýchlej jazdy. A z pomletej kávy vám prístroj pripraví okrem klasiky, ako je espresso, čierna káva či americano aj 5 mliečnych kávových nápojov. To ho radí ku kávovarom s najširšou a najrôznorodejšou ponukou nápojov vôbec.

Nemusíte byť barista, stačí, že ste motorista :)

Na prípravu kvalitne pripraveného nápoja z automatického kávovaru Philips LatteGo 5400 nemusíte byť barista, pomôžu vám technológie. Už pohľad na veľký farebný dotykový TFT displej napovedá, že obsluha tohto prístroja je jednoduchá a intuitívna. Pomocou tlačidiel viete nastaviť aj silu a množstvo kávy dokonca na piatich úrovniach. Ľahko si tak ráno navolíte silnejší nápoj na prebudenie do nového dňa. Keď obľubujete silnú kávu, iste vás poteší funkcia Extra Shot, vďaka ktorej získate v pariacej sa šálke ešte intenzívnejšiu chuť. Večer si zasa môžete napríklad vychutnať slabšiu kávu na spríjemnenie chvíľ oddychu.

Zážitok ako z kaviarne

Ak ste milovník mliečnej kávy, určite oceníte unikátny systém napeňovania mlieka LatteGo. Len si to predstavte. V okrúhlej napeňovacej komore miešaním mlieka, pary a vzduchu vysokou rýchlosťou vniká pena s dokonalou konzistenciou. Hustá a jemná pena, tvorená stovkami drobných mikrobubliniek. Pri spojení s horúcim voňavým povrchom čiernej hladiny vznikne dokonalá symbióza. Bytom sa šíri čarovná vôňa, chuťové bunky sa roztancujú. Takéto perfektné spojenie uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov cappuccina, flat white, caffe latte, latte macchiato alebo café au lait a z doma pripravenej kávy s mliekom vytvorí zážitok ako z kaviarne.

Iba pár sekúnd a mliečny systém je čistý

Vyčistiť mliečny systém kávovaru ešte nikdy nebolo jednoduchšie. Na rozdiel od iných zariadení si totiž Philips LatteGo 5400 svoj mliečny obvod vyčistí sám po stlačení tlačidla Clean. Zostalo vám ešte mlieko v nádobe? Nemusíte ho prácne prelievať, stačí odňať z kávovaru nádobu, v ktorej sa mlieko nachádza, a uložiť ju do chladničky. Už je nádoba prázdna? Potom ju len vyberiete z prístroja, opláchnete pod tečúcou vodou a necháte vysušiť. Po zaschnutí ju môžete vrátiť na miesto a kávovar je opäť pripravený poslúžiť vám. Všetko rýchlo a pohodlne.

Urobte si radosť z vôní a chutí, po ktorých už dlho túžite. Kávovar Philips LatteGo 5400 vás určite nesklame. Ak hľadáte viac informácii vrátane videa, nájdete ich na webových stránkach Philips.

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Philips

Komentáre k článku


Stream naživo