2021-01-20 09:00:00
PR VAM Január 2021
PR VAM Január 2021
Zdroj: VAM

Na Slovensku neukradli za 20 rokov ani jedno auto s týmto zabezpečením

Ktorý model je na Slovensku najkradnutejším?

Kradnú sa nové, ale aj staršie vozidlá, v bezpečí preto nie je žiadny model. Jedine, že by ste si do neho dali zabezpečenie od VAM systém-u. Tisíce namontovaných vozidiel s neprekonaným zabezpečením VAMPIRE Lite

Čo je VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý chráni vaše vozidlo komplexne. Toto 7-cestné elektro-mechanické zabezpečenie, ktoré naraz dokáže v aute blokovať až 7 vecí pod mechanickou kombináciou, zaručuje 100 %-nú ochranu vášho automobilu pred každým možným spôsobom krádeže.

Vampire Lite blokuje týchto 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku. Zlodeji vám vďaka tomu neukradnú auto ani v prípade, že použijú vernú kópiu kľúča, rušičku signálu či vymenia riadiacu jednotku motora.

Vampire Lite funguje na dvoch základných princípoch:

  1. Princíp kombinatoriky

V každom vozidle sú blokované iné časti motora. Zlodej áut by potreboval desiatky hodín na zistenie a prelomenie tejto ochrany.

  1. Princíp unikátnosti

Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Ochrana, ktorá nepozná limity

Zabezpečenie auta proti krádeži VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o ďalšie dva moduly:

1. VAM odťah, ktorý dodatočne ochráni vaše auto proti:

-naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu či nakláňaniu vozidla

-krádeži kolies

-vniknutiu do motorovej časti.

2. VAM akustik, ktorý spoľahlivo ochráni vaše auto proti:

-naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu či nakláňaniu vozidla

-krádeži kolies

-vniknutiu do motorovej časti

-vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru

24-hodinová ochrana, nulový odber z batérie

Po nainštalovaní VAMPIRE Lite bude vaše auto nonstop chránené. Veľkou výhodou tohto elektromechanického zabezpečenia je, že nepotrebuje žiadny zdroj napájania. To znamená, že nemusíte do auta pridávať ďalšiu batériu, alebo že by vám odoberalo energiu z už nainštalovanej batérie. Vďaka tomu môžete byť bez obáv, že by ste svoje vozidlo jedného dňa nenaštartovali.

Jednorazová investícia, žiadne mesačné poplatky

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Ochráňte si svoje vozidlo pred zlodejmi čo najskôr, navštívte webovú stránku https://vam-system.sk/ pre viac info a nezáväznú cenovú ponuku.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo