2020-06-24 09:00:00
VAMPIRE Lite
VAMPIRE Lite
Zdroj: VAM

Predíďte krádeži svojho auta vďaka 100 % spoľahlivému revolučnému systému

Počúvate o tom, ako každý deň dochádza ku krádežiam áut, ale vy ste to svoje ešte nezabezpečili? Odpoveď je VAMPIRE Lite.

Nie, ani to, že je zatvorené v garáži či to, že ho máte poistené proti krádeži, vám nepomôže. Nezáleží na tom, či máte luxusné drahé auto alebo strednú triedu – ak vám vaše auto zmizne, už ho s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy neuvidíte. V prípade drahších áut sa vám zabezpečiť si vozidlo oplatí ešte viac, keďže za poistku by ste ročne dali sumu rovnajúcu sa luxusnej dovolenke či dvom.

Neprekonaný zabezpečovací systém VAMPIRE Lite

VAMPIRE Lite je revolučný elektromechanický zabezpečovací systém proti krádeži auta. Odolá použitiu rušičiek, čítačiek kódov, diaľkových ovládaní, ale aj duplikátu kľúča. Nebude možná ani výmena spínacej skrinky, riadiacej jednotky motora či palubnej dosky. To systémy založené čisto na mechanickom alebo čisto na elektronickom princípe nedokážu.

Zdroj: VAM

Princíp neprekonaného zabezpečenia VAMPIRE LITE

Princíp zabezpečovacieho systému spočíva v jeho unikátnosti. Do každého auta je systém namontovaný jedinečne; vždy sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. A práve preto ho zlodeji za štandardných podmienok nevedia prekonať. Žiadne z viac ako 30.000 vozidiel, do ktorých sme už zabezpečovací systém nainštalovali, nebolo ukradnuté!

Zdroj: VAM

Pobočka v Bratislave, Nitre a Lemešanoch na východe Slovenska

Zabezpečovací systém VAMPIRE Lite si môžete do svojho auta dať nainštalovať v Bratislave, Nitre a Lemešanoch na východe Slovenska. Navyše je ho možné nainštalovať do akéhokoľvek vozidla! Zabezpečiť si môžete dokonca aj jachtu, nákladné vozidlo, motorku či karavan. Výhodou tiež je, že nemá žiadny odber z batérie, a tak sa vám nemôže stať, že po príchode k vozidlu nenaštartujete.

Viac o doteraz neprekonanom zabezpečovacom systéme VAMPIRE Lite si prečítajte na https://vam-system.sk/


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VAM PR reklamný článok

Komentáre k článku


Stream naživo