2020-04-01 08:55:00
VAMos,VAM
VAMos,VAM
Zdroj: Vamos VAM

Ktorý model auta sa na Slovensku kradne najviac a ako tomu predísť?

Viete si tipnúť, ktorý model je na Slovensku najkradnutejší? Výsledky asi nebudú až také prekvapujúce.

Kradnú sa nové, ale aj staršie vozidlá, v bezpečí preto nie je žiadny model. Jedine, že by ste si do neho dali namontovať VAM systém.

Nezáleží na tom, či ste si pred mesiacom kúpili nový model Mazdy alebo máte starší Volkswagen – krádeži vášho auta to nezabráni. Zlodeji sa špecializujú aj na nové modely bez ohľadu na to, že majú v sebe zabudované najmodernejšie továrenské zabezpečovacie systémy. Aj najnovšie autá vedia odcudziť v priebehu niekoľkých minút, niekedy dokonca sekúnd!

Platí to najmä v prípade bezkľúčového odomykania a štartovania vozidla. Signál kľúča stačí len jednoducho zosilniť a auto je možné ihneď otvoriť aj naštartovať. Staršie vozidlá sa stávajú korisťou zase najmä kvôli vysokému dopytu po náhradných dieloch.

Za rok 2018boli najkradnutejšie vozidlá na Slovensku tieto:

1. Škoda Octavia

2. Volkswagen Golf
3. Fiat Ducato
4. Peugeot Boxer
5. Ford Escort
6. Opel Astra
7. Renault Megane
8. BMW X5
9. Audi A6
10. Toyota RAV 4

Tu je zdroj informácií o krádežiach.

Predísť krádeži auta? Dá sa to
VAM systém je revolučným elektromechanickým zabezpečovacím systémom. Tým, že je založený na elektronickom aj mechanickom princípe, predstihuje čisto len mechanické alebo čisto len elektronické zabezpečovacie systémy, ktoré nechránia vaše vozidlo dostatočne. Pre zlodejov sú len miernym zdržaním, prekonajú ich však veľmi jednoducho.

VAM systém je okrem toho založený aj na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. To ho robí pre zlodejov neprekonateľným.

VAM R1 a novinka VAMPIRE LITE
Vybrať si môžete model VAM R1 alebo novinku VAMPIRE LITE. Ich spoľahlivosť je rovnaká, VAMPIRE LITE sa však, navyše, môže pýšiť modernejším a kompaktnejším dizajnom

Ako prebieha montáž?
Stačí prísť na niektorú z pobočiek VAM systému buď do Bratislavy, Nitry alebo Lemešian na východe Slovenska. Samotná montáž je hotová do cca 2 až 4 hodín. Nemá, samozrejme, vplyv na záruku vozidla.

Chcete vedieť o neprekonanom VAM systéme viac? Prečítajte si o všetkých výhodách VAM systému na www.vam-system.sk


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo