2019-10-16 07:55:00
VAM, Vamos
VAM, Vamos
Zdroj: Vamos PR

Ochráňte svoje auto za každú cenu! S VAM systémom vám ho neukradne nikto

Tma pri príchode do práce, ako aj pri odchode z práce. Jesenné dni nahrávajú zlodejom áut.

Im nedostatok svetla neprekáža – skôr naopak. Auto s bezkľúčovým štartom sú schopní ukradnúť do 4 sekúnd, s klasickým otváraním do minúty. To je naozaj krátky čas na to, aby ste to spozorovali.

Nemusíte však striehnuť za záclonou od večera do rána. Spoľahlivú ochranu vášho štvorkolesového miláčika nechajte na VAM systém, ktorým zabezpečíte každé vozidlo.

Ako VAM systém funguje?

Elektromechanický zabezpečovací systém VAM je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. To znamená, že v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Zlodejom by teda prísť na to, ako je auto zabezpečené, trvalo dlhé hodiny. Princíp jedinečnosti zase zaručuje, že zlodejom nepomôže ani to, ak auto zabezpečené VAM systémom rozoberú doma v garáži – návod na krádež ďalšieho takto zabezpečeného auta mať nebudú.

VAM systém je neprekonateľný

VAM systém ochráni vaše auto pred každým možným spôsobom krádeže! Použitie rušičiek, výmena riadiacej jednotky, spínacej skrinky či palubnej dosky, použitie duplikátu kľúča, ale aj čítačky kódov či diaľkových ovládaní – nič z toho na VAM systém nefunguje.

Neprekonateľnosť VAM systému potvrdzujú aj štatistiky: VAM systém bol namontovaný už do viac ako 6000 vozidiel, zlodeji sa pokúsili ukradnúť 500 z nich. Nepodarilo sa im to však zatiaľ ani raz.

Zdroj: Vamos PR

5 pobočiek na Slovensku

V rámci Slovenska si VAM systém môžete dať namontovať v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom, Žiline a Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to máte do týchto miest ďaleko, technici z VAM systému za vami radi prídu aj domov.

Viac informácií o tom, ako VAM ochráni aj vaše auto, si prečítajte na autoalarm-vamos.sk


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Vámoš

Komentáre k článku


Stream naživo