2019-08-14 13:55:00
VW Tiguan
VW Tiguan
Zdroj: VW

Najvýhodnejší Volkswagen Tiguan: ušetrite až 5 700 Eur!

Ak ste si plánovali kúpiť Volkswagen Tiguan alebo Tiguan Allspace, práve sa vám naskytla skvelá príležitosť, ako ušetriť kopec peňazí vďaka BEST Bonusu. Ale treba sa poponáhľať!

Hneď na začiatok pripomíname, že táto akcia trvá len do 31.8. 2019. No kto skôr príde, ten skôr berie. Počet akciových áut je limitovaný a teda vám odporúčame sa poponáhľať. Dôvod na to je dobrý.

Volkswagen totiž teraz ponúka svoje obľúbené modely Tiguan a väčší Tiguan Allspace extra výhodne. Najprv ušetríte 3 000 € s BEST Bonusom a navyše k tomu dostanete balík výbavy Edition. Ten má v prípade Tiguanu hodnotu 2 430 € a pri modeli Tiguan Allspace až 2 700 €. Dovedna ide o úsporu 5 430, resp. 5 700 €! To nie je suma, ktorú nájdete len tak niekde na ulici.

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Že ste doteraz Tiguan nezvažovali? Povieme vám, prečo by ste mali. Je to ešte relatívne kompaktné a ľahko zaparkovateľné SUV (mimochodom, ponúka aj možnosť automatického parkovania). Vnútri ponúka variabilný priestor s posuvnými a sklopnými zadnými sedadlami.

Sklopné je dokonca aj predné sedadlo spolujazdca. Ponúka širokú škálu asistenčných systémov pre každodennú bezpečnú a pohodovú jazdu. Zároveň môže byť vybavený perfektným pohonom všetkých kolies 4Motion Active Control. Ten má niekoľko špeciálnych režimov, aby vám pohyb v teréne maximálne uľahčil.

Zdroj: VW

Tiguan je navyše priekopník v konektivite. Okrem smartfónov komunikuje aj s tabletmi či notebookmi cez palubné wi-fi. Nechýbajú ani online služby a dopravné spravodajstvo. Čerešničkou na torte je kompatibilita s GoPro kamerou, ktorou môžete kontrolovať napríklad deti na zadných sedadlách, alebo psa v kufri. Obraz kamery sa pritom premieta na displej navigácie.

Čo ponúka verzia Tiguan Allspace? Oproti bežnému Tiguanu je predĺžená o 215 mm, pričom rázvor narástol o 110 mm. To sa neprejavilo iba na náraste objemu kufra. Zmenili sa aj priestorové pomery za prednými sedadlami.

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Pasažieri v druhom rade majú v pozdĺžnom smere o 54 mm viac miesta na kolená. Samozrejme, verzia Allspace je dostupná aj so 7 sedadlami. Určite však nespravíte chybu, ani keď si objednáte model Allspace s piatimi sedadlami.

Viac informácii o ponuke BEST Bonus nájdete na tejto stránke. Testy, novinky, videá a fotografie zo sveta Volkswagenu nájdete na našom blogu www.volkswagenblog.sk

 




AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo