2018-10-13 04:00:00
Shell platby mobilom
Shell platby mobilom
Zdroj: Jozef Vydra

Shell má vynovený vernostný program – asistenčné služby a novinky

Vynovená verzia vernostného programu uľahčí motoristom cestovanie vďaka novým poskytovaným výhodám.

Členovia vernostného programu Shell ClubSmart si od jesene môžu užívať aj asistenčné služby pre členov či digitálnu kartu. Spoločnosť SHELL Slovakia, s.r.o., predstavila veľké zmeny, ktorými prešiel vernostný program spoločnosti Shell. Novinky zahŕňajú asistenčné služby pre členov, možnosť vymeniť body za zľavu pri platení, nové partnerské spolupráce aj digitálnu kartu.

Vynovený program Shell ClubSmart, ktorý spoločnosť odštartovala na Slovensku v roku 1988, odzrkadľuje výrazné zmeny v zákazníckom správaní. „V tom období zákazníci radi vyberali odmeny z rozsiahleho katalógu. Stále viac však uprednostňujú možnosť rýchlo využiť body priamo na stanici. Hľadajú jednoduché a zrozumiteľné vernostné programy s atraktívnymi odmenami. Preto predstavujeme exkluzívne partnerstvá a zaujímavé novinky,“ povedal Peter Szabo, manažér vernostného programu Shell ClubSmart pre strednú a východnú Európu.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Teraz aj asistenčné služby

Vďaka asistenčným službám môžu vodiči požiadať o pomoc v situáciách, v ktorých by si sami možno nevedeli poradiť. Sú to prípady, ako vybitá batéria, poškodená pneumatika, nesprávne natankované palivo, alebo ak sa palivo minie. Súčasťou „balíka“ je aj právne poradenstvo, ktoré usmerní v prípade, ak sa zákazník stretne s vandalizmom, krádežou vozidla, alebo pokusom o krádež. Podmienky nie sú vôbec náročné.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Oprávnenie využívať asistenčné služby pre členov má každý, kto vlastní vernostnú kartu, má vytvorený účet na Shell Online a v predchádzajúcom mesiaci uskutočnil transakciu v hodnote aspoň jedného bodu Shell ClubSmart na čerpacej stanici. Asistenčné služby pre členov poskytuje Shell prostredníctvom exkluzívneho partnera Allianz Assistance.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Digitálna karta a zľava na nákup

Motoristi môžu mať teraz vernostnú kartu aj v mobile. Majú tak výhody doslova poruke a nemusia sa báť, že si kartu zabudnú doma. Novinkou je rozšírenie doteraz najobľúbenejšej odmeny – možnosti vymeniť vernostné body za zľavu za palivo. Nazbierané body sa dajú vymeniť aj za zľavu na tovar obchodu čerpacej stanici alebo služby (za 100 Shell ClubSmart bodov zákazník získa zľavu 50 centov). Súčasťou programu naďalej ostávajú rôzne atraktívne odmeny, ktoré zákazníci nájdu v sezónnej limitovanej ponuke priamo na čerpacej stanici, kde si ich môžu pozrieť a získať ich za svoje body. Zostáva tiež obľúbená možnosť nechať si umyť auto za získané vernostné body.

Nové partnerské spolupráce

Zbieranie bodov je odteraz rýchlejšie vďaka spolupráci s novými partnermi, ktorí ponúkajú služby spojené s cestovaním. Sú nimi Booking.com a Rentalcars.com. Ak sa držiteľ vernostnej karty preklikne cez špeciálny odkaz uvedený na stránke vernostného programu Shell ClubSmart na dané stránky, môže získať vernostné body na svoj účet za každé požičanie auta prostredníctvom Rentalcars.com a za každú rezerváciu ubytovania prostredníctvom Booking.com


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo