2018-06-26 08:25:00
VW Tiguan
VW Tiguan
Zdroj: Porsche Slovakia

Bonusy na Tiguan sú stále aktuálne!

Ak už nejaký čas pokukujete po novom SUV, možno vás nakopnú parádne bonusy na jedno z najuniverzálnejších SUV na trhu: Volkswagen Tiguan. Ušetriť totiž môžete až 3000 Eur.

Volkswagen teraz predstavil verziu Tiguana s názvom Limited, na ktorú sa vzťahuje bonus až do výšky 3000 Eur. Slušne vybavený Tiguan s motorom 2,0 TDI môžete mať už za 22 560 Eur. Cena už zahŕňa systém núdzového brzdenia Front Assist, rozpoznávanie chodcov, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, LED zadné svetlomety, klimatizáciu, rádio s farebným dotykovým displejom, komplet parkovacie senzory, vyhrievané sedadlá, tempomat, elektrické okná, dažďový senzor a mnoho ďalšieho. Akcia je časovo limitovaná a počet akciových áut je obmedzený. Ak teda hľadáte príjemné, bezpečné rodinné SUV, nemali by ste dlho váhať.

Prečo si vybrať práve SUV asi netreba dlho vysvetľovať. Sú to skrátka autá do „do blata aj na asfalt“ a k tomu ešte aj pre rodinu, či dobrodruhov. Dámy v nich zas ocenia vyššiu pozíciu za volantom a s tým spojený lepší výhľad na cestu. SUV kombinujú praktické rozmery s vnútornou priestrannosťou. Často sa vyznačujú zaujímavou variabilitou, dobre sa do nich nastupuje, ľahšie sa v nich manipuluje s detskými sedačkami a nezriedka ponúkajú aj pohon 4x4 alebo aspoň zvýšený podvozok. Množina dostupných cieľov jazdy je tak podstatne širšia.

Zdroj: Porsche Slovakia

Volkswagen Tiguan všetky tieto atribúty spĺňa. Jeho zadné sedadlá sú delené v pomere 70:30 a tieto dve časti sa dajú nezávisle od seba posúvať a polohovať. V závislosti od toho sa potom odvíja aj veľkosť batožinového priestoru. Jeho objem začína na úctyhodných 520 litroch, pričom sa posunutím sedadiel zväčší až na 615 litrov! V závislosti od zvoleného multimediálneho systému môžete mať až 9,2-palcovú uhlopriečku displeja navigácie. Tiguan podporuje aj online služby cez systém Car-Net. Môžete k nemu pripojiť dokonca aj GoPro kameru a kontrolovať cez ňu vaše ratolesti na zadných sedadlách, či domáceho miláčika v kufri.

Zdroj: Porsche Slovakia

Multimédiá môžu ovládať aj cestujúci, a to cez tablet alebo smartfón. S dĺžkou necelých 4,5 metra s ním ľahko zaparkujete, prípadne môžete Tiguan nechať, aby sa pomocou systému Park Assist zaparkoval sám. Volkswagen Tiguan je aj veľmi bezpečný, ako sa na rodinné auto patrí. Dosiahol hodnotenie päť hviezdičiek v Euro NCAP, pričom je vybavený najrôznejšími bezpečnostnými a asistenčnými systémami. Ako správne SUV môže mať aj pohon všetkých štyroch kolies 4Motion Active Control. Ten ponúka niekoľko režimov v závislosti od terénu, na ktorom sa pohybujete.

Ak vás Volkswagen Tiguan oslovil, navštívte www.vw.sk a dozviete sa viac o ňom, aj o ďalších prebiehajúcich akciách.

 


AUTOR: © Zoznam/red
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo