2018-03-26 13:45:00
MINI nový skladací bicykel
MINI nový skladací bicykel
Zdroj: BMW Group

Nové Mini môžete mať už za vyše šesť stoviek

Toto Mini prináša zábavu z jazdy jediným otočením. Ale nie kľúčikom v zapaľovaní.

Nie je to Mini, na aké ste zvyknutí. Chýba mu polovica kolies. Čo je to teda za čudo? Jar je už za rohom a prvé teplé slnečné lúče už onedlho pripomenú objavovať nádhernú prírodu. Blíži sa tiež cyklistická sezóna, ktorá láka šliapnuť do pedálov. S príchodom ďalšej sezóny predstavuje značka Mini novú, všestrannú verziu skladacieho bicykla. Ulahodí nielen dizajnovým fanúšikom, ale aj nadšencom značky.

Dvojkolesová skladačka sa dá rýchlo naložiť do kufra akéhokoľvek auta a slúži ako flexibilný, moderný a pohodlný dopravný prostriedok. Pôžitok z jazdy je zaručený, či sa už chystáte na krátku exkurziu mestom, alebo na prieskum vidieka.

Zdroj: BMW Group

Funkčnosť a dizajn

Nový skladací bicykel Mini ponúka nadštandardnú funkčnosť v kombinácii s moderným dizajnom. Predstavuje dômyselný mechanizmus, ktorý umožňuje zložiť a znovu rozložiť vysokokvalitný ľahký hliníkový rám v priebehu pár sekúnd. Bicykel sa dá rýchlo a ľahko zložiť do tvaru, ktorý šetrí priestor. Uskladniť sa dá v praktickej prepravnej taške. Rám v matnej tmavosivej farbe so striebornými detailmi a logom Mini Wing na spojovacom prvku konštrukcie dopĺňa klasický, ale moderný vzhľad. Kožené sedadlo a držadlá na riadidlách koňakovej farby už len dolaďujú dizajn. Nový skladací bicykel Mini sa vďaka nim stáva aj pastvou pre oči.

Zdroj: BMW Group
Zdroj: BMW Group

Technické detaily a dostupnosť

Vďaka čalúnenému koženému sedadlu, ôsmim prevodom a 20-palcovým kolesám je jazda neuveriteľne pohodlná. Bicykel pritom neváži ani jedenásť kilogramov. Reťaz potiahnutá teflónom je chránená pred koróziou i odolnou špinou a pripravená do každého počasia. Blatníky na prednom a zadnom kolese poskytujú dodatočnú ochranu pred špliechajúcou vodou a špinou v mokrom a blatistom prostredí.

Zdroj: BMW Group
Zdroj: BMW Group

Skladací bicykel Mini je dostupný u predajcov Mini v Bratislave a v Košiciach. Dodáva sa úplne zmontovaný a pripravený na jazdu. Odporúčaná maloobchodná cena je 650,00 €. Zladené doplnky, ako napríklad svetlo Mini Bike Light, môžete nájsť aj na internete a u vybraných dealerov Mini.

Rozhýbte svoje telo, teraz je na to vhodná príležitosť – možno aj na novom a netradičnom Mini.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: BMW Group Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo