2014-03-07 08:05:43
Motocykel, Boat show, Poľovníctvo,
Motocykel, Boat show, Poľovníctvo, rybárstvo, voľný čas 2014 budú v Inchebe od 13. do 16. marca.
Zdroj: incheba

Silné stroje a krásne ženy budú v Inchebe už o niekoľko dní

V bratislavskej Inchebe bude zasa rušno. Po roku privíta návštevníkov trojica silných výstav.

Ako už to tradične býva, od 13. do 16. marca tam nájdete najväčšiu koncentráciu motoriek a krásnych žien na Slovensku. Výstava MOTOCYKEL prinesie exkluzívnu prehliadku motoriek najznámejších značiek. APRILIA, BMW, DUCATI, HARLEY DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, YAMAHA, VESPA, VICTORY... Tieto a mnohé ďalšie sa počas niekoľkých dní predstavia návštevníkom.

Ponuku sériovo vyrábaných motocyklov doplní hneď niekoľko mimoriadne zaujímavých kúskov. Návštevníci si budú môcť obzrieť stroje, ktoré svojich majiteľov vyniesli na výslnie - Hondu RC213V majstra sveta MotoGP Marca Marqueza, Hondu CBR1000RR Fireblade mnohonásobného šampióna Tourist Trophy Isle of Man Johna McGuinnessa a Hondu CRF450 Rally z najťažšej súťaže sveta – Dakaru.

So svojimi zážitkami sa podelí Čech Pavel Suchý, ktorý na 35-ročnej Jawe 350 úplne sám a bez navigácie za osem mesiacov prešiel celý svet.

Fanúšikovia tuningu sa môžu tešiť na prehliadku Customs of Slovakia, ktorá predstaví aj jedinečné modely motoriek vyrobených na zákazku. Prehliadka, ktorú spestria módne prehliadky a zvukové a svetelné show, bude doslova pastvou pre oči!

Príchuť nebezpečenstva do Incheby prinesú adrenalínové ukážky schopností mototrialistov a chýbať nebudú ani autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov z Rally Dakar.

Zdroj: incheba
Zdroj: incheba

Bezpečnosť je ale prvoradá, a preto vám skúsení inštruktori vrátane 11-násobného majstra ČR a vicemajstra Európy v mototriale Mirka Lisého poradia a ukážu, ako sa na motorke správať tak, aby ste neohrozili seba ani ostatných.

Akčnejší návštevníci si budú môcť otestovať e-skútre v novom testovacom centre a zajazdiť si na skútroch a minibikeoch. Skuter Cup okrem toho prinesie zaujímavé ukážky pretekárskych jázd.

BOAT SHOW

Čaro dovolenky na vlnách prinesie medzinárodná výstava lodí BOAT SHOW. Priestory výstaviska od 13. do 16. marca zaplnia jachty, plachetnice, motorové člny, vodné skútre a príslušenstvo... jednoducho všetko pre profesionálnych lodiarov aj ľudí, ktorí si radi oddýchnu na vode.

Chuťovkou výstavy bude tento rok 14 m dlhá, 4,5 m široká, 5,5 m vysoká a 11 ton vážiaca jachta Prestige 450.

Zdroj: incheba
Zdroj: incheba

Dobrodružné povahy sa na výstave budú môcť pokochať pohľadom na plachetnicu Maxus 22 od poľského výrobcu Northman Yachts, na ktorej Poliak Szymon Kuczynski na jeseň tohto roka odštartuje sólo plavbu okolo sveta.

Nenechajte si ujsť spojenie krásnych motoriek a lodí, ktoré obohatí výstava RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO, VOĽNÝ ČAS.

Výstavy sú otvorené od 13. do 16. 3., pričom prvý deň predpoludním je vyhradený novinárom. Viac na www.incheba.sk

Vstupenky na tieto výstavy so zaujímavým programom a lákavým obsahom si môžete kúpiť na stránke

 

- Reklamná správa -


ZDROJ: incheba

Komentáre k článku


Stream naživo