2014-02-09 11:00:00
Confederate Motorcycles pripravili kalendár
Confederate Motorcycles pripravili kalendár na rok 2014. Ale aký?!
Zdroj: Confederate Motorcycles

Máte už kalendár na rok 2014? Chlapi, tento budete obdivovať každý deň!

Bolo by viac než vhodné zaobstarať si poriadny kalendár na tento rok už koncom toho predchádzajúceho.

Čo však v prípade, že sa vám žiadny nepáči? Je pár firiem, ktoré vydávajú veľmi zaujímavé kalendáre hlavne pre motoristických fanúšikov.

Patrí medzi ne aj americká firma Confederate Motorcycles. Vyrába motocykle. Ale nie hocijaké! Sú to doslova brutálne mašiny a hlavne netradičné naked biky. U nás ich častujeme slovíčkom „naháče“. No a v podobnom štýle urobil tento výrobca veľmi zaujímavý kalendár pre rok 2014. Je určený, ako inak, v prvom rade zákazníkom a priaznivcom tejto neortodoxnej motocyklovej firmy. No stavíme sa s vami, že na ňom budú chcieť oči nechať aj všetci (alebo takmer všetci) muži.

Confederate Motorcycles to urobili čiastočne netradične a zároveň celkom po svojom, keď na fotenie pozvali modelky. Ako to už pri takýchto nástenných kalendároch býva, pózovali priamo s aktuálnymi modelmi motocyklov v ponuke firmy. Lenže modelky toho tentoraz na sebe veľa nemali. Vraj preto, aby viac vynikli čisté tvary a krivky motocyklov. Hm, ale kam sa vlastne treba pozerať, to už spoločnosť Confederate Motorcycles neuviedla. Bude to najväčší problém, lebo modelky nie že toho na sebe veľa nemali, ale v niektorých prípadoch to bolo celkom úplné nič...

Jozef Vydra
ZDROJ: Confederate Motorcycles

Komentáre k článku


Stream naživo