2013-10-11 10:59:59
Vodiči pozor! V bratislavskom
Zdroj: SITA

Vodiči pozor! V bratislavskom kraji bude dnes poobede osobitná kontrola!

A nielen to... Navyše sa oddnes pracuje na Bajkalskej ulici v smere von z mesta. Zdá sa, že to zasa niekto poriadne... vymyslel!

Od 16.00 do 20.00 h bude dnes, 11. októbra, vykonaná osobitná kontrola v Bratislave a v bratislavskom kraji. Cieľom kontroly je zabezpečenie zvýšeného dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky.

Počas kontroly sa hliadky PZ zamerajú najmä na kontrolu dodržiavania základných povinností účastníkov cestnej premávky, pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi s dôrazom na vybavenie bicyklov, používania ochranných prílb cyklistami. Dôraz budú klásť aj na používanie reflexných prvkov za zníženej viditeľnosti cyklistami a chodcami, rešpektovanie ustanovení pravidiel cestnej premávky týkajúcich sa povinností vodičov voči chodcom a dodržiavanie zákazu pitia alkoholu alebo inej návykovej látky vodičmi. Počas kontroly bude zameraná pozornosť aj na odhaľovanie priestupkov páchaných v dynamike cestnej premávky.

Okrem toho je na vodičov nachystané dopravné obmedzenie na Bajkalskej ulici v smere na Prístavný most. V celej dĺžke podjazdu sa cesta zužuje do jedného pruhu. Cestári parkujú v strede cesty už pred križovatkou, takže aj odbáčanie v smere na nadjazd (na samotnú križovatku) je komplikovanejšie a pomerne neprehľadné. Práce budú prebiehať počas celého víkendu.

Poviete si: dobre, podjazd bol v zlom stave a je nutné ho opraviť. Ale v piatok?! Ten kto to vymyslel, asi v živote v piatok poobede na danej komunikácii nebol. Odporúčame vodičom, aby sa miestu vyhli a na obchvat sa pokúsili dostať inou cestou. Prípadne sa pripravili na zmätkovanie iných vodičov a  zdržanie.

Vodiči v bratislavskom kraji, obrňte sa trpezlivosťou! Dnes poobede to na cestách bude stáť za to.

jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo