2019-11-06 16:10:00
Skoro šecko je venku
Únik sem, únik tam...
Zdroj: internety

Škoda Octavia IV - pozrite si uniknuté zábery i najnovšie oficiálne skice

Na internetoch veselo kolujú zábery auta. Tu už ťažko pochybovať, či sú skutočné a či nie. A Škoda pokojne posiela ďalšie skice.

Škodovka si premiéru svojho kľúčového modelu krásne rozplánovala ako obvykle. Od exkluzívnych jázd so zahaleným autom, cez postupné uvoľnovanie informácií, až po postupné uvoľňovanie skíc a záberov, videí, skrátka vizuálneho materiálu. Uvoľňovanie malo prebiehať riadene a postupne, lenže uvoľňovať sa začalo príliš intenzívne a to priamo z fabriky. To máte tak, keď tým zamestnancom nepoberiete zakaždým mobilné telefóny... 

Ale teraz vážne. Nemožno sa čudovať únikom, i keď v tomto prípade skutočne pôsobia ako neriadené, netreba sa nechať zmiasť. Aj takéto uniknuté fotografie v skutočne otrasnej kvalite môžu byť súčasťou burcovania emócií pred ozajstnou premiérou. Veď ktorý iný model značky vzbudzuje toľko pozornosti ako práve teraz Octavia? 

V galérii nájdete obrázky interiéru a aj zopár rozmrvených obrázkov exteriéru. Práve interiérové zábery možno považovať za úplne autentické. Potvrdzuje ich aj dizajnová skica, ktorú dnes poslala automobilka. Všimnite si najmä volič automatickej prevodovky, či dvojramenný volant známy z konceptov a veľký plávajúci stredový displej. 

Zdroj: SKoda


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo